Ξέσπασε κατά Στουρνάρα ο Κακλαμάνης: Είναι μπιζιμπόντης, υπογράφω πρόταση μομφής εναντίον του!

«Οι εφορίες έχουν διαλυθεί κι αυτός δοξάζεται στο Κολωνάκι & το Εκάλη κλαμπ»

Ξέσπασε κατά Στουρνάρα ο Κακλαμάνης: Είναι μπιζιμπόντης, υπογράφω πρόταση μομφής εναντίον του!

Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν ήταν ο ίδιος στη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και εμφανίστηκε αντ’ αυτού ο υφυπουργός Γιάννης Μαυραγιάννης, ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε «περιφερόμενο μπιζιμπόντη» τον κ. Στουρνάρα!

«Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν κάποιοι. Η αγνόηση του κοινοβουλίου είναι επικίνδυνο να γίνεται. Η χώρα πρέπει να έχει υπουργό Οικονομικών που να σέβεται το Κοινοβούλιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών ότι… αποθεώνεται στο Κολωνάκι και στο Εκάλη κλαμπ αλλά επί της ουσίας δεν παράγει καθόλου έργο: «Οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί της χώρας είναι διαλυμένοι. 50 οργανισμοί είναι χωρίς διεύθυνση. Το υπουργείο Οικονομικώ�� είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης επειδή δοξάζεται ο κύριος Στουρνάρας στα κανάλια στα Εκάλη κλαμπ».

Ο ίδιος, μάλιστα, τάχθηκε υπέρ πρότασης μομφής κατά του κ. Στουρνάρα: «Είμαι ο πρώτος που θα έβαζα την υπογραφή μου σε πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top