Είσαι Δημόσιος υπάλληλος με αυξημένα προσόντα;;; Κλίκαρε και δες τι αλλάζει στην καριέρα σου!!

Με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Α.Μανιτάκη

Αν είσαι απόφοιτος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης ή αν διαθέτεις πολύ πλούσιο βιογραφικό με πτυχία, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες και εργάζεσαι στο Δημόσιο, τότε σε αντίθεση με χιλιάδες άλλους συναδέλφους σου που βλέπουν την πόρτα της εξόδου, για σένα ίσως αυτή η χρονιά αποδειχτεί τυχερή!

Και αυτό γιατί, πρόθεση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του κου Α.Μανιτάκη είναι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο οι υπάλληλοι με αυξημένα προσόντα, ιδίως εκείνοι που είναι απόφοιτοι της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης!

Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την αξιοποίηση των υπαλλήλων γ’ εκπαίδευσης και των υπαλλήλων που είναι απόφοιτοι της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, ο κος Μανιτάκης εξήγησε πως στόχος του υπουργείου είναι οι υπάλληλοι αυτοί να αξιοποιηθούν με επιπλέον μοριοδότηση, τόσο κατά την εξέλιξή τους όσο και για την επιλογή σε θέσεις ευθύνης

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Ο κ. Μανιτάκης, αναφερόμενος στο θέμα της κινητικότητας των υπαλλήλων, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο ώστε να αποτυπώνεται τόσο το εργασιακό προφίλ των υπαλλήλων, που απαιτούνται κάθε φορά για την κάλυψη συγκεκριμένων θέσεων, όσο και τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα με τρόπο αξιοκρατικό και απρόσωπο.

«Κατανοείτε ότι για να μετακινήσουμε 12.500 ή 25.000 δημοσίους υπαλλήλους σε ένα ή δύο χρόνια, πρέπει να έχουμε μια πολύ καλή προετοιμασία» ��ίπε ο υπουργός και τόνισε ότι «πρώτα, θα πρέπει να περιγραφεί το εργασιακό προφίλ των υπαλλήλων που χρειάζονται γι΄ αυτές τις θέσεις και, ταυτόχρονα, να γίνει μια όσο γίνεται πιο αξιοκρατική καταγραφή τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υπαλλήλων».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top