Τι συζήτησαν Ολάντ - Κουβέλης στο γεύμα στο Μαξίμου

Κάντε κλικ και μάθετε!

Τι συζήτησαν Ολάντ - Κουβέλης στο γεύμα στο Μαξίμου

Ολιγόλεπτη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η συνομιλία του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, κατά την διάρκεια γεύματος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ολάντ θέλησε να μάθει τις εντυπώσεις του κ. Κουβέλη από την συμμετοχή ενός αριστερού κόμματος σε μία τρικομματική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «πείραμα» την συνεργασία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Πρόκειται για μια θέση ευθύνης, απάντησε ο κ. Κουβέλης, καθώς όπως πρόσθεσε θα μπορούσε πολύ εύκολα η ΔΗΜΑΡ να είχε διαλέξει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης.

«Από θέση ευθύνης επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση γιατί υπήρξε κίνδυνος η χώρα να βγει από το ευρώ», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης.

Επιπλέον, πρόσθεσε πώς η Γαλλία θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και να βοηθήσει ώστε να έρθουν επενδύσεις, προκειμένου να υπάρξουν θέσεις εργασίας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε στο εγγύς μέλλον τον κ. Κουβέλη στο Παρίσι, αφού πληροφορίες θέλουν τον κ. Ολάντ να του ετοιμάζει ��πίσημη πρόσκληση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top