Γεωργιάδης: Κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τους κουκουλοφόρους των Σκουριών

Δείτε τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ στη Βουλή

 Γεωργιάδης: Κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τους κουκουλοφόρους των Σκουριών

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής. Ο κος Γεωργιάδης ανέφερε πως η επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» ανέρχεται σε 1,3 εκατομμύρια δολάρια και θα φέρει «νέες θέσεις εργασίας» πρόσθεσε όμως ότι «Κάποιοι διαφωνούν. Αντί να επιλέξουν τη θεσμική οδό, παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και κάνουν τρομοκρατική επίθεση… Είναι κουκουλοφόροι που προφανώς κάποιοι από εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ τους συμπαθούν».

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε «να πειστώ ότι οι καταδίκες της βίας είναι πραγματικές, τους δίνετε όμως ιδεολογική κάλυψη» ενώ αναρωτήθηκε «ποιος επενδυτής θα φέρει τα χρήματα του στην Ελλάδα, όταν αυτές οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου… Κάποιοι εξωθούν την κοινωνία στα άκρα».

Εν τω μεταξύ, ο κος Γεωργιάδης έριξε τα «βέλη» του στο κόμμα του κυρίου Τσίπρα και το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, με αφορμή τις επιθέσεις κουκουλοφόρων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός».

«Είχε διήμερο φεστιβάλ ο ΣΥΡΙΖΑ για την εναλλακτική οδό αξιοποίησης της περιοχής. Κατά σύμπτωση, 50 κουκουλοφόροι πήγαν και τους έκαψαν τους ανθρώπους. Να μαζευτείτε στο ΣΥΡΙΖΑ, έχετε γίνει το κόμμα των κουκουλοφόρων και των τρομοκρατών» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, όπως γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, και στη συνέχεια απευθύνθηκε σε… θεατρικούς τόνους στους άνεργους: «Θέλετε να βρείτε δουλειά; Μακριά από το ΣΥΡΙΖΑ! Θα πεινάσουμε όλοι»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top