Συνάντηση Σαμαρά με περιφερειάρχες

Ανάπτυξη και γραφειοκρατία στο τραπέζι

Συνάντηση Σαμαρά με περιφερειάρχες

Με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σ��ναντήθηκαν σήμερα οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) Γιώργου Γιαννούση.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα ζητήματα της ανάπτυξης και των οικονομικών και γραφειοκρατικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες.

Ο Γιάννης Σγουρός εξερχόμενος δήλωσε: «Θέλω να πω ότι και οι δεκατρείς περιφερειάρχες, παρά το ότι προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, λειτουργούμε συλλογικά και έχουμε έναν κοινό εχθρό, το κεντρικό κράτος».

«Εάν δε λύσουμε τα προβλήματα της γραφειοκρατίας, τα λόγια θα είναι λόγια. Εμείς θέλουμε πραγματικά να λυθούν τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν από το κεντρικό κράτος και ο Πρωθυπουργός σήμερα μας διαβεβαίωσε ότι θα μπει μπροστά σε αυτό το θέμα, καταβάλλοντας προσπάθεια να λυθούν οι αγκυλώσεις του κεντρικού κράτους. Ελπίζω και εύχομαι και ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Χατζηδάκης και όλοι οι υπουργοί να συμβάλλουν σε αυτή τη προσπάθεια» καταλήγει ο κ. Σγουρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top