Νέες εχθροπραξίες μεταξύ Μαρκογιαννάκη και Κωνσταντοπούλου

Μαρκογιαννάκης: κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου!

Νέες εχθροπραξίες μεταξύ Μαρκογιαννάκη και Κωνσταντοπούλου
Συνεχίζονται οι «εχθροπραξίες» μεταξύ του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη και του μέλους της επιτροπής και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου). Μετά τα μεσημβρινή αντιπαράθεση, εξαιτίας των αλλεπάλληλων ερωτήσεων για το ίδιο θέμα, όπως υποστηρίζει ο κ. Μαρκογιαννάκης, που τελικά οδήγησε σε διακοπή της συνεδρίασης, η κ.Κωνσταντοπούλου ισχυρίσθηκε ότι ο πρόεδρος της προανακριτικής την διαβάλλει και την λογοκρίνει, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του.

Το βράδυ ο κ. Μαρκογιαννάκης έδωσ�� νέα συνέχεια στην αντιπαράθεση, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. «Ας μου κάνει πρόταση μομφής. Όποιος πρόεδρος θέλει να αναλάβει πρέπει να κάνει μια ένεση για να την αντέξει την Κωνσταντοπούλου. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου» ισχυρίσθηκε!
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, μιλώντας επίσης στους δημοσιογράφους, αυτή τη φορά χαμήλωσε ελαφρώς τους τόνους από την πλευρά της, καθώς δεν επανέλαβε τα περί πρότασης μομφής. «Για άλλη μια φορά εφαρμόσθηκε η τεχνική της τεχνητής έντασης» ισχυρίσθηκε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι τυχαία η χρονικής στιγμή που επιλέγεται κάθε φορά η ένταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top