Οργισμένος Στουρνάρας για τους επικριτές του: Τέρμα η σιωπή. Ξέρω και ΄γω γαλλικά!

Ανοίγει βεντέτα με βουλευτές της ΝΔ–«O καλύτερος σύμμαχός μου o Σαμαράς»

Οργισμένος Στουρνάρας για τους επικριτές του: Τέρμα η σιωπή. Ξέρω και ΄γω γαλλικά!

«Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά, του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση» τονίζει οργισμένος και ενοχλημένος ο Γιάννης Στουρνάρας από την κριτική που δέχεται ακόμη και εκ των «έσω», δηλαδή από τη ΝΔ, για τη φορολογία στα ακίνητα.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε για την οικονομική πολιτική και κυρίως για το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων, ο κ. ��τουρνάρας υπογραμμίζει ότι «ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει και με στηρίζει απόλυτα. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος μου».

Την ίδια ώρα, ο κ. Στουρνάρας στέλνει και ένα μήνυμα στους επικριτές του που τον τοποθετούν στη θέση του «ενόχου»: «Δε θα ξαναμείνω με το στόμα κλειστό. Ξέρω κι εγώ … γαλλικά. Μα, είναι δυνατόν να μην αντιδρούν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και να σηκώνουν μπαϊράκι οι βουλευτές της ΝΔ; Αυτό που κάνουν είναι λαϊκισμός. Πρώτη φορά έχουμε όλη την τεχνική υποστήριξη για να κάνουμε ένα καλό φορολογικό και το υποθηκεύουμε πριν καν το δουν;» εξομολογήθηκε σε στενούς συνεργάτες του…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top