«Ξεκατινιάσθηκε» για χάρη του Κουίκ και εκείνος την «άδειασε», τηλεφωνώντας στη Βούλτεψη!

Μια εκ των πρωταγωνιστριών του χθεσινού καυγά μιλά για «τα τσόκαρα»!

«Ξεκατινιάσθηκε» για χάρη του Κουίκ και εκείνος την «άδειασε», τηλεφωνώντας στη Βούλτεψη!

​Πρώτη δημοσίευση:12:22

Για το απαράδεκτο φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα ανάμεσα στην ίδια και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή στη χθεσινή ολομέλεια της Βουλής μίλησε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη!

«Στο κοινοβούλιο έχουν έρθει άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται στη Βουλή, Χρησιμοποιείται μια πολύ άσχημη γλώσσα που δείχνει ανθρώπους που θίγουν τη μνήμη νεκρών και δεν μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των θεμάτων της χώρας» είπε σχολιάζοντας τη στάση της κ. Μακρή να προσβάλλει τον πατέρα της, Γιάννη Βούλτεψη.

Όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, το πρωτοφανές περιστατικό ανάμεσα στις δύο κυρίες συνέβη όταν το προεδρείο της Βουλής δεν έδωσε τον λόγο στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Η κα Μακρή, βουλευτής του ίδιου κόμματος πήρε το μέρος του συναδέλφου της, ενώ η κα Βούλτεψη πήρε το μέρος του προεδρείου.

Από τη μια ήταν η Ραχήλ Μακρή που έλεγε στη βουλευτή της ΝΔ «ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου» και από την άλλη η Σοφία Βούλτεψη να της απαντά: «Δε θα μου πεις, ρε τσόκαρο, ποιος ήταν ο πατέρας μου»!!!!

Τα αίματα άναψαν για τα καλά και οι φωνές των δύο κυριών ακούστηκαν στους διαδρόμους της Βουλής με αποτέλεσμα υπάλληλοι και δημοσιογράφοι να βγουν από τα γραφεία τους για να δουν τι συμβαίνει.

Στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι βουλευτές που χωρίστηκαν σε... στρατόπεδα. Αναγνωστάκης και Ξηροτύρη τάχθηκαν με το μέρος της κας Βούλτεψη με αποτέλεσμα να αποδοκιμάσουν έντονα την κα Μακρή, ενώ η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραπονέθηκε στον Τέρενς Κουίκ για τη συνάδελφό του.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πάντως λίγες ώρες αργότερα «άδειασαν» στην κυριολεξία την κα Μακρή, αφού όπως δήλωσε σήμερα και η κυρία Βούλτεψη, ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ της τηλεφώνησε για να της ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ιεροσυλία τα όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη.

«Ο κ. Κουίκ μου τηλεφώνησε. Όλα τα κόμματα με στήριξαν», είπε χαρακτηριστικά η κα βούλτεψη. Και συνέχισε «Μα το Κοινοβούλιο πρέπει να βρίσκεται πολύ ψηλά, εδώ μιλάμε για τη Βουλή των Ελλήνων. Κάθε φορά ανανεώνεται και δεν είναι η καλύτερη» .

Δείτε το απόσπασ��α από την εκπομπή του ΣΚΑΙ Πρώτη Γραμμή ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top