Στοιχεία για τα CDS παρέδωσε ο Καμμένος στους Πεπόνη-Μουζακίτη

Δήλωσε «βέβαιος» ότι θα διερευνηθεί η υπόθεση

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS που αφορούν στην εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου στο ζήτημα ισχυρίζεται ότι παρέδωσε στους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη - Μουζακίτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Υποστήριξε επίσης ότι προσκόμι��ε αποδεικτικά στοιχεία για τον «δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια», σε συνδυασμό με την υπό διερεύνηση υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους και καταγγέλθηκε τότε από την Βάσω Παπανδρέου και άλλους βουλευτές», δ��λωσε ο κ. Καμμένος.

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέκρινε τη σημερινή κυβέρνηση επειδή ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου παραμένει στη θέση του παρά την ποινική δίωξή του σε βαθμό κακουργήματος, παραμένει στη θέση του, «με την στήριξη Σαμαρά» όπως ανέφερε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος δήλωσε βέβαιος ότι «η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στην διερεύνηση αυτού του τεράστιου σκανδάλου το οποίο είναι σε άμεσο συνδυασμό με την δόλια οδήγηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top