Κόντρα στην… κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Για την αντικατάσταση φράσης Τσίπρα από την Κουμουνδούρου

Κόντρα στην…  κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά την αντικατάσταση φράσης που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο ΔΝΤ, στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, όπως υποστήριξε η Συγγρού σε ανακοίνωσή της.​
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απάντησε ότι «οι ανακοινώσεις των σύγχρονων Γκέμπελς είναι ανάξιες κάθε σοβαρού σχολιασμού. Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό για ποιο λόγο συνεχώς πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις. Ας μην παίζουν, όμως, άλλο και μ�� τη νοημοσύνη μας».

Σε ανταπάντησή της η ΝΔ αναφέρει:

«Τέτοια αστεία δικαιολογία για την παραχάραξη των δηλώσεων του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα δεν θα δινόταν ούτε επί Στάλιν. Περιμένουμε σοβαρή απάντηση!

Και για να σας βοηθήσουμε να σοβαρευτείτε επιτέλους, ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεων του κ. Τσίπρα, όπου μιλά για κόψιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα και όχι για το “δημόσιο”, λέξη την οποία προσθέσατε εσείς εκ των υστέρων, για να καλύψετε την γκάφα του και να παραπλανήσετε τον Ελληνικό λαό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top