Στουρνάρας: δεν υπάρχουν περιθώρια εξαιρέσεων για τους εργαζόμενους στο μετρό

«Το νέο μισθολόγιο πρέπει να εφαρμοστεί»

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για εξαιρέσεις υπέρ των εργαζομένων στο μετρό» διαμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου σήμερα το βράδυ, όπου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα του Eurogroup όπως και για τις προϋποθέσεις για τις επόμενες δόσεις.

Ο κ. Στουρνάρας δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάεγραψε μαζί με τον κ. Χατζηδάκη την απόφαση επιστράτευσης και εάν βγήκε το ΦΕΚ.

Σε ερώτηση όμως για το εάν υπάρχουν περιθώρια από άλλες κοινωνικές ομάδες να εξαιρεθούν από αυτές τις διατάξεις του νέου μισθολογίου, απάντησε συγκεκριμένα:

«Δεν υπάρχουν περιθώρια. Το νέο μισθολόγιο πρέπει να εφαρμοστεί. Είναι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν μεγάλες ανισότητες σήμερα. Έχουμε καταστάσεις όπου απόφοιτοι στοιχειώδους εκπαίδευσης σε ορισμένες δημόσιες επιχειρήσεις μη εισηγμένες παίρνουν περισσότερα χρήματα από καθηγητή πρώτης βαθμίδας στο Πανεπιστήμιο. Είναι πράγματα που δεν τα θέλει κανένας αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top