Καζάνι που βράζει η Βουλή - Δένδιας προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε υβριστές και συκοφάντες»

Την παραίτηση Δένδια ζήτησε ο Λαφαζάνης

Καζάνι που βράζει η Βουλή - Δένδιας προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε υβριστές και συκοφάντες»
​Με καζάνι που βράζει έμοιαζε η Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Δένδια, θέτοντας θέμα πολιτικής ανωμαλίας αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη Δικαιοσύνη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτησή του υπουργού και δε δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντας τον «προβοκάτορα»: «Δεν είναι δυνατόν να κατηγορεί ο κ. Δένδιας την αξιωματική αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη περίπου ως τρομοκράτες».
«Δε μπορεί να κρίνει κάποιος, δηλαδή, τις αποφάσεις των δικαστών;» αναρωτήθηκε, από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος -περνώντας στην αντεπίθεση- κατέθεσε σωρεία ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν εις βάρος δικαστικών αποφάσεων με οξείς , μάλιστα, χαρακτηρισμούς για τη Δικαιοσύνη και τους δικαστές.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το να υιοθετούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναληθή δημοσιεύματα του διαδικτύου και να αναπαράγουν την «είδηση» ότι δήθεν ανήκε στο ΕΝΕΚ. «Μπορείτε να με υβρίζετε αλλά όχι να με συκοφαντείτε» ξεκαθάρισε ο κ. Δένδιας.
Για το ζήτημα πήρε θέση και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος διαμήνυσε στον κ. Λαφαζάνη, εάν έχει πρόβλ��μα με τον κ. Δένδια, να καταθέσει το απόγευμα στην Ολομέλεια πρόταση μομφής κατά του υπουργού ώστε να αποφασίσει η Βουλή.
Ο κ. Λαφαζάνης, από την πλευρά του, επέλεξε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά τονίζοντας ότι δεν θα μετατρέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αποδιοπομπαίο τράγο… αλά ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα κάνετε με το ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνατε παλιότερα με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου όπου κάποιοι τον είχαν χαρακτηρίσει μέχρι και αρχηγό της 17Ν». Παράλληλα, ο ίδιος και οι λοιποί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top