Πρώτη στη «λίστα» η αυριανή ψηφοφορία στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Αποφασισμένος να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για όσους τον κατηγόρησαν ο Βενιζέλος

Πρώτη στη «λίστα» η αυριανή ψηφοφορία στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

​Συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευ. Βενιζέλου. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι οι κάλπες της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ και η συσπείρωση των βουλευτών!

Στην Ιπποκράτους αν και δεν υπάρχει φόβος διαρροών, έχει σημάνει «συναγερμός» ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή με τον πρόεδρο του κόμματος να προσπαθεί να «πιάσει» τον παλμό και να καταλάβει τις προθέσεις των πράσινων βουλευτών!

Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι υπάρχει "πολιτική δικαίωση" σε όλες τις κατηγορίες που ​είχε δεχτεί το τελευταίο διάστημα το κόμμα, πιστεύοντας ιδιαίτερα ότι η "πολιτική σκευωρία που είχε στηθεί εναντίον του κου Βενιζέλου κατέρρευσε!"

Στο κόμμα του κου Βενιζέλου επικρατεί η άποψη πως ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιω.Διώτης με το τελευταίο υπόμνημα του εκτέθηκε και μαζί του εκτέθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτιμούν πως όσο περνά ο καιρός τόσο θα διαφαίνεται η αλήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αυριανή του ομιλία μάλιστα, ο κος Βενιζέλος θα υψώσει τους τόνους και θα δείξει ότι όλη αυτή «η σκευωρία είχε ως στόχο να λεηλατηθεί ο χώρο του ΠΑΣΟΚ».

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top