Τρικούβερτος καυγάς Άδωνι-Χαϊκάλη!

«Να σεβαστώ ποιόν, τον Χαϊκάλη;» - «Κάτσε κάτω που θα μιλήσεις και εσύ»

Τρικούβερτος καυγάς Άδωνι-Χαϊκάλη!
Τρικούβερτο καυγά έστησαν πρωί-πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Χαϊκάλης στο Mega.

Οι βουλευτές της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχαν που είχαν παλιούς ανοικτούς λογαριασμούς από… τηλεοπτική κόντρα του πρόσφατου παρελθόντος, έχουν και μπάσα φωνή και... νεύρο και οι δύο, οπότε δεν ήθελε πολύ το «κακό».

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κ. Γεωργιάδη να ζητά συγνώμη (από τον εαυτό του και τον κόσμο και όχι από τον κ. Καμμένο) για τον χαρακτηρισμό «καραγκιόζης» που απέδωσε στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον κ. Χαϊκάλη να μιλά για προδότες και να τονίζει ότι δεν σέβεται κανέναν ο βουλευτής της ΝΔ.

Γεωργιάδης: Εσάς δε σας σέβομαι γιατί δεν αξίζετε.

Χαϊκάλης: Δε μ’ ενδιαφέρει, είστε προστατευόμενο είδος για εμένα.

Γ: Έχεις ένα χαρτί, το διαβάζετε αλλά δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Να έρθω να σας κάνω φροντιστήριο στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Χ: Ξέρω πολύ καλά. Ξεπουλάτε την πατρίδα.

Γ: Και ποιος είναι ο κριτής για αυτό; Εσύ, ο Χαϊκάλης;

Χ: Γιατί είσαι εσύ; Ο Γεωργιάδης; Το λάθος μου είναι που δε ρώτησα ποιοι θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή και κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου

Γ: Γιατί δε φεύγεις τότε; Χάρη μας κάνεις; Φύγε!

Χ: Σοβαρέψου για μια φορά στη ζωή σου.

Γ: Εγώ να σοβαρευτώ; Εσύ σοβαρέψου.

Η ένταση συνεχίστηκε με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρεται στο περίφημο non paper και το θέμα που είχε προκύψει μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Χαϊκάλης έγινε… Τούρκος, ενώ ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για παλαβομάρες.

«Κάτσε κάτω που θα μιλήσεις τώρα» φώναξε κάποια στιγμή ο κ. Χαϊκάλης, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. Βλέποντας τα… χειρότερα να έρχονται, οι δημοσιογράφοι της; εκπομπής παρενέβησαν πυροσβεστικά και έριξαν τους τόνους…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top