Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Δένδιας

Στο πλαίσιο συναντήσεων για τη μετανάστευση και το οργανωμένο έγκλημα

Διήμερη ��πίσκεψη στη Μόσχα (17 και 18 Δεκεμβρίου) πραγματοποιεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, στο πλαίσιο των συναντήσεων με στρατηγικούς εταίρους στους τομείς της μεταναστευτικής πολιτικής και της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα ξεκινήσει τον κύκλο των συναντήσεων του με τον Υπουργό των Εσωτερικών Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Kolokoltsev, στις 17 Δεκεμβρίου, με αντικείμενο θέματα αστυνομικής συνεργασίας και οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολουθεί η συνάντηση, στις 18 Δεκεμβρίου, με τον Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης κ. Konstantin Romodanovsky, για θέματα παράνομης μετανάστευσης και ασύλου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης θα υπογραφεί το Εκτελεστικό Πρωτόκολλο της Συμφωνίας Επανεισδοχής Ε.Ε. – Ρωσίας. Η επίσκεψη του κ. Υπουργού στη Μόσχα ολοκληρώνεται με τη συνάντηση που θα έχει την ίδια ημέρα με τον Διευθυντή της FSB κ. Alexandr Bortnikov, κατά την διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top