Θετικός ο υπουργός Εργασίας στο να εντάξει προτάσεις του ΠΑΣΟΚ σε νομοσχέδιο

Κατά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Θετικός εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας κ. Γ. Βρούτσης στο να εντάξει προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε νομοσχέδιο, κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τους Φ. Σαχινίδη, Γ. Κουτρουμάνη, Χ. Πρωτόπαπα.

Συγκεκριμένα κατά τη συνάντηση:

-Παρουσιάστηκε στον υπουργό η Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως αυτή ανακοινώθηκε χθες από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

-Ζητήθηκε η επιτάχυνση συζήτησης της Πρότασης Νόμου του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία Τ��μείου Αλληλεγγύης των Γενεών, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων.

Ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι αντιμετωπίζει την περίπτωση να εντάξει τις σχετικές διατάξεις σε Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εργασίας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα για την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων και την πορεία της οικονομικής κατάστασής τους, όπως και η επιτάχυνση των διαδικασιών εφαρμογής των διατάξεων για το πρόγραμμα «Κατ’ Οίκον Φροντίδα» και τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top