Π. Καμμένος: είχα Δούρειους ίππους στο κόμμα μου

Βολές για Μανώλη, Ζώη, Μαρκόπουλο

Π. Κα��μένος: είχα Δούρειους ίππους στο κόμμα μου
Για «Δούρειους Ίππους» που υπήρχαν στο κόμμα του έκανε λόγο μιλώντας στον Real Fm ο Πάνος Καμμένος , ενώ την πιο σκληρή κριτική επιφύλαξε για τον Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από το κόμμα του.

«’Ηταν επαγγελματίας συνδικαλιστής, ο οποίος πληρωνόταν και ζητούσε μάλιστα, επειδή έχασε την έδρα του, να τον εξασφαλίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες» υποστήριξε σε βάρος του πρώην βουλευτή της ΝΔ.
Για την κριτική που ασκήθηκε εις βάρος του ότι «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το κόμμα του κ. Τσίπρα και για την οικονομία αφού η Κουμουνδούρου, κατά τον ίδιο δεν μιλά για διαγραφή χρέους πλέον.

Ο Π. Καμμένος έστειλε επίσης το μήνυμα: «Όποιοι δεν αντέχουν να παραμείνουν σε ένα κίνημα που δεν θα είναι κεντροδεξιό, θα είναι ένα κίνημα πολιτών από όλους τους χώρους, πατριωτικό. Όποιοι δεν αντέχουν να ναι σε ένα κίνημα που δεν θα μετατραπεί σε κόμμα παλαιοκομματικό με συνδικαλισταράδες και αρχηγούς να κάνουν κουμάντα σε ομάδες εργαζομένων. Όποιοι δεν αντέχουν ότι θα είναι ένα κίνημα το οποίο δεν θα έχει μεγαλοχρηματοδότες και σχέσεις με τα συμφέροντα που θα πληρώνουν για να ασκούμε πολιτική, μπορούν να φύγουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top