Ξέθαψε τη μητέρα του, τη μουμιοποίησε και καθόταν μαζί της στον καναπέ

Επί 13 χρόνια έβλεπε τηλεόραση με την πεθαμένη μητέρα του και την τάιζε

Μία μακάβρια ανακάλυψη έκαναν οι Αρχές στην Πολωνία, όπου ένας 76χρονος άνδρας είχε ξεθάψει τη σoρό της μητέρας του, την μουμιοποιήσε και ζούσε με τη νεκρή επί 13 χρόνια.

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» - Η Πολωνή μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο συνταξιούχος που δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας του ζούσε με τη μουμιοποιημένη σορό της από το 2010. Την είχε τοποθετήσει στον καναπέ, έβλεπαν μαζί τηλεόραση, έκαναν παρέα, την τάιζε και τη φρόντιζε σαν να ήταν ζωντανή, όπως γράφει η Daily Mail.

 

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχιακή πόλη Radlin της νοτιοδυτικής Πολωνίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από επίσκεψη του κουνιάδου του

Η αδιανόητη υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από επίσκεψη του κουνιάδου του συνταξιούχου στο σπίτι του, όπου τον είδε να περιφέρεται έξω «σαν τρελός» και κάλεσε ασθενοφόρο. Όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου μπήκε στο σπίτι του 76χρονου ήρθε αντιμέτωπο με το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την μουμιοποιημένη σωρό στον καναπέ, απέναντι από την τηλεόραση / Φωτογραφία αρχείου από AP, Evgeniy Maloletka

Τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι η σορός ανήκει στη μητέρα του 76χρονου / Φωτογραφία αρχείου από AP, Michal Dyjuk

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του συνταξιούχου κι εντόπισαν τη σορό. Έπειτα διενεργήθηκε τεστ DNA κι επιβεβαιώθηκε ότι το μουμιοποιημένο πτώμα άνηκε στη μητέρα του 76χρονου, η οποία απεβίωσε τον Ιανουάριου του 2010, ενώ στη συνέχεια μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της ήταν άδειος. 

Γραφείο τελετών παρέλαβε τη σορό γυναίκας, όμως αυτή ήταν ζωντανή!

Πάντως, ο συνταξιούχος ζήτησε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου πριν απομακρυνθεί από το σπίτι να αποχαιρετήσει τη μητέρα του

Η απίθανη ιστορία μιας γυναίκας που ήταν νεκρή για σχεδόν μια ώρα

Σημειώνεται ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες του 76χρονου τον αποκαλούσαν «βαμπίρ», καθώς όπως δήλωσαν ήταν πολύ μοναχικός και πολλοί δεν γνώριζαν το όνομά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top