Ο Μασκ έγραψε ένα ελληνικό γράμμα και όλοι προσπαθούσαν να λύσουν τον γρίφο

Ο Έολον Μασκ αναστάτωσε πάλι το Twitter με το Ω που δημοσίευσε

Έλον Μασκ: Η Ανάρτηση Με Το Ω Στο Twitter Έφερε Αναστάτωση

Αναστάτωση στους χρήστες του Twitter προκάλεσε ο ιδιοκτήτης του, Έλον Μάσκ, κάνοντας μια ανάρτηση με το ελληνικό γράμμα «Ω» και χωρίς καμία άλλη εξήγηση. 

Χιλιάδες χρήστες έψαχναν μετά μανίας να βρουν την εξήγηση στον… γρίφο του Μασκ. Τι να ήθελε να πει άραγε ο… ποιητής; Οι ερμηνείες άπειρες. 

Έλον Μασκ: Την παραίτηση του από επικεφαλής του Twitter ψήφισαν οι χρήστες

Κάποιοι θεώρησαν ότι ο ιδιοκτήτης του Twitter προανήγγειλε το… τέλος της πλατφόρμας, μετά και από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν όταν την αγόρασε. 

 

 

Ένα tweet στα ελληνικά του Έλον Μασκ έκανε τους followers να «ψάχνονται»

Κάποιοι άλλοι το πήγαν ακόμα παρά πάρα και διέκριναν στο τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφάβητου το τέλος της ανθρωπότητας, ενώ κάποιοι άλλοι ερμήνευσαν το «Ω» ως μια… κρίση μεγαλείου του Έλον Μασκ, ο οποίος δήθεν ήθελε να μας πει ότι αυτός είναι η αρχή και το τέλος των πάντων.

 

 

Οχτώ ώρες αργότερα και αφού απόλαυσε να βλέπει τους χρήστες του Twitter να πονοκεφαλιάζουν για ένα απλό και ταπεινό γραμματάκι, ο Έλον Μασκ αποκάλυψε τι εννοούσε με το «Ω».

 

 

Το «Ω» λοιπόν είναι το μήνυμά του για… «αντίσταση στο ρεύμα», καθώς το τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφάβητου είναι και το σύμβολο της μονάδας μέτρησης της ηλεκτρικής αντίστασης στο Διεθνές σύστημα μονάδων, το Ωμ, το οποίο πήρε την ονομασία του από τον Γερμανό φυσικό Γκέοργκ Ωμ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top