'Ελον Μασκ: Βάζει προσωρινό «λουκέτο» στα γραφεία του Twitter

Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου - Μπαράζ παραιτήσεων

'Ελον Μασκ

Κλειστά μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα μείνουν τα γραφεία του Twitter, σύμφωνα με ενημέρωση προς τους υπαλλήλους του.

Twitter: Υπαρκτός ο κίνδυνος χρεοκοπίας, λέει ο Μασκ - Μπαράζ παραιτήσεων

Σύμφωνα με το BBC, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι τα κτίρια των γραφείων της εταιρείας θα κλείσουν προσωρινά, με άμεση ισχύ, χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση για αυτήν την απόφαση.

 

 

Μήνυμα της εταιρίας προς τους εργαζομένους, το οποίο ήρθε σε γνώση του BBC, ανέφερε επίσης: «Παρακαλούμε συνεχίστε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας, αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον Τύπο ή αλλού».

Κλειστά μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα μείνουν τα γραφεία του Twitter,

Μπαράζ παραιτήσεων μετά το «τελεσίγραφο» Μασκ

Η ανακοίνωση έρχεται εν μέσω αναφορών ότι ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter ζητούσε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας και να δεσμευτούν πως θα δουλεύουν σε ένα «σκληροπυρηνικό» εργασιακό περιβάλλον αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Η προθεσμία που έθετε το τελεσίγραφο Μασκ για τους εργαζόμενους να κλικάρουν στο κουτάκι «αποδέχομαι», έληγε χθες το απόγευμα.

Τρεις εβδομάδες μετά την επιβολή του ελέγχου του Έλον Μασκ επί του Twitter, δύο εβδομάδες μετά τη «σφαγή» σχεδόν 3.500 εργαζομένων, που προστίθενται στους 700 που είχαν παραιτηθεί ήδη από το καλοκαίρι εν όψει της επέλασης Μασκ, εκατοντάδες από τους εναπομείναντες εργαζομένους επιλέγουν να αποχωρήσουν.

Ένας πρώην εργαζόμενος στο Twitter που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του είπε στο BBC ότι όταν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, «πιθανότατα θα μείνουν στην εταιρία λιγότεροι από 2.000 άνθρωποι».

Έλον Μασκ: Τι απαντά στις φήμες ότι υπάρχει κίνδυνος να κλείσει η εταιρία

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις ανησυχίες ότι το Twitter βίσκεται στα πρόθυρα του τέλους μετά την αποστολή του μηνύματος για το προσωρινό κλείσιμο των γραφείων του Twitter, ο Μασκ έγραψε στο Twitter:

«Οι καλύτεροι άνθρωποι μένουν, οπότε δεν ανησυχώ πολύ».

Ενώ σε ξεχωριστές αναρτήσεις που δημοσίευσε απτόητος ο Έλον Μασκ στο Twitter δείχνει μια... ταφόπλακα με το λογότυπο του Twitter πάνω της.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top