Ουκρανία: Τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις - Ασαφές το αποτέλεσμα

«Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν αύριο» λέει Ουκρανός διαπραγματευτής

Τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις - Συνεχίζονται αύριο Τρίτη/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (14/3/22)

Οι συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας διακόπηκαν και θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη, ανέφερε ένας από τους διαπραγματευτές της Ουκρανίας στο Twitter.

«Έγινε μια τεχνική παύση στις διαπραγματεύσεις μέχρι αύριο. Για πρόσθετη εργασία στις υποομάδες εργασίας και για αποσαφήνιση των επιμέρους ορισμών. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», δήλωσε ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας και διαπραγματευτής Μιχαΐλο Ποντόλιακ.

Νέο μήνυμα Ζελένσκι: «Η Ρωσία θα στραφεί και ενάντια της Ευρώπης»

Οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, έχουν οδηγήσει σε «δύσκολες διαπραγματεύσεις», δήλωσε νωρίτερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι νεότερα θα υπάρξουν «το βράδυ».

Ο Ζελένσκι θα μιλήσει μέσω βίντεο στο αμερικανικό Κογκρέσο την Τετάρτη        

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα μιλήσει μέσω βίντεοσύνδεσης  στο αμερικανικό Κογκρέσο στις 9 το πρωί τοπική ώρα (15:00 ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη, δήλωσαν σήμερα ο ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία των ΗΠΑ Τσακ Σούμερ και η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι σε κοινή επιστολή τους προς τους Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές. 

Ουκρανία: «Έδειραν και εκτέλεσαν τον αδερφό μου» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

«Το Κογκρέσο παραμένει ακλόνητο στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την Ουκρανία καθώς αντιμετωπίζει τη βάρβαρη και διαβολική επιθετικότητα του Πούτιν και να εγκρίνει νομοθεσίες για να παραλύσει και να απομονώσει τη ρωσική οικονομία καθώς και να παράσχει ανθρωπιστική, ασφάλεια και οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία», ανέφεραν στην επιστολή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top