«Έπεσαν» Facebook - Instagram: Τι απαντά η εταιρία μέσω... Twitter

Εκτός λειτουργίας και οι εφαρμογές WhatsApp και Messenger

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και μιάμιση ώρα οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger. Η απάντηση της εταιρίας μέσω... twitter,

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και μιάμιση ώρα οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger, καθώς υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με ιστοσελίδες εξειδικευμένες για τις πλατφόρμες αυτές.

Η μάρτυρας που «καίει» το Facebook: «Βάζει το κέρδος πάνω από την ασφάλεια»

Τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας παρουσιάζουν σήμερα μαζική βλάβη. Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Στην Ελλάδα, τα πρώτα προβλήματα έγιναν αντιληπτά λίγο μετά τις 18.40 το απόγευμα της Δευτέρας.

Instagram - Facebook

«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Η απάντηση της εταιρίας μέσω… twitter

Η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ έστειλε το πρώτο της μήνυμα για τη βλάβη μέσω… Twitter, λέγοντας:

Καταλαβαίνουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σύνδεση με την εφαρμογή και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επιστρέψει η κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται και απολογούμαστε για την οποιαδήποτε δυσκολία.

Η πλατφόρμα των σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις για τη φήμη της τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εξαιτίας των αποκαλύψεων μιας μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Στη Wall Street η τιμή της μετοχής του Facebook, που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 6%.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top