Γαλλία: Άνδρας άνοιξε πυρ σε επαγγελματική συνάντηση - Τρεις νεκροί

Νεκρός και ο δράστης μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει

Περιπολικό Γαλλία

Ένας άνδρας εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία εταιρίας στη Γαλλία και με τη χρήση αυτόματου όπλου, σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη έναν, πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Αστυνομικός σκότωσε Αφροαμερικανό πατώντας τον στον λαιμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ηλεκτρονική έκδοση της κρατικής τηλεόρασης της Γαλλίας France 3, ο ύποπτος παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της εταιρίας στην κοινότητα Σαν Βαράν στη δυτική Γαλλία, εισέβαλε σε αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν συνάντηση των εργαζομένων και άνοιξε πυρ.

Ο 37χρονος που εξασκούνταν στη σκοποβολή, άνοιξε πυρ με πιστόλι 9 χιλιοστών, πριν στρέψει το όπλο στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως ο δράστης είχε κριθεί ακατάλληλος για την οποιαδήποτε θέση στην εταιρία το προηγούμενο διάστημα. Ζούσε με τη μητέρα του σε κοντινή περιοχή και όπως λέγεται «δεν ήταν πολύ καλά» από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας του, εδώ και έναν περίπου χρόνο.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, κατά πόσο ο άνδρας στη Γαλλία είχε στόχο συγκεκριμένους ανθρώπους ή αν έριξε στα τυφλά κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των εργαζομένων. Την ώρα της επίθεσης, μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν εννέα εργαζόμενοι, οι οποίοι και συζητούσαν για τον τρόπο επιστροφής στην εργασία μετά την καραντίνα για τον κορωνοϊό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top