Συναγερμός στη Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών

Τουλάχιστον 30 οι τραυματίες - Ανάμεσά τους πολλά παιδιά

Στιγμιότυπα από το σημείο, όπου το ασημί αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς / Reuters

Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία το απόγεμα της Δευτέρας όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος που παρακολουθούσε παρέλαση στην πόλη Βολκμάρσεν και τραυμάτισε τουλάχιστον 30 άτομα, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, σύμφωνα με την Bild.

Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πλήθος στη Γερμανία / AP Images

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, άνθρωποι μαζεύτηκαν κοντά σε ένα κατάστημα για να δουν την παρέλαση όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρα. 

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Hessenschau μετέδωσε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι ο οδηγός, ένας 29χρονος Γερμανός, ενήργησε εσκεμμένα, όμως τίποτα περισσότερο δεν είναι προς το παρόν γνωστό.

Ο γερμανικός ενημερωτικός ιστότοπος HNA, επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες, έγραψε ότι ο άνδρας φαίνεται πως στόχευε παιδιά και οδηγούσε με «τέρμα τα γκάζια» προς την κατεύθυνση του πλήθους, που είχε συγκεντρωθεί για την παραδοσιακή παρέλαση ενόψει της Σαρακοστής.

Γερμανοί εισαγγελείς και αστυνομικοί ανακρίνουν τον 29χρονο Γερμανό, που φέρεται να έριξε το όχημά του πάνω στο πλήθος των καρναβαλιστών, την ώρα που ο ίδιος λαμβάνει φροντίδα από γιατρούς καθώς έχει επίσης τραυματιστεί κατά το περιστατικό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top