Κολομβία: Δύο στρατιωτικοί νεκροί σε αεροπορικές επιδείξεις

Κόπηκε το σχοινί από το οποίο κρέμονταν από ελικόπτερο

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων στην πόλη Μεδεγίν της Κολομβίας, όταν δύο υπαξιωματικοί έχασαν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών. 

Το σχοινί, στο οποίο κυμάτιζε η σημαία της Κολομβίας και από το οποίο κρέμονταν οι δύο στρατιωτικοί από ένα ελικόπτερο υποχώρησε και οι ίδιοι βρέθηκαν στο κενό. 

Ο Χεσούς Μοσκέρα και ο Σεμπαστιάν Γκαμπόα συνόδευαν τη σημαία, καθώς το ελικόπτερο πετούσε πάνω από τη στρατιωτική παρέλαση που έκλεινε την ετήσια Γιορτή των Λουλουδιών. Όμως για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το σχοινί από το οποίο κρεμόντουσαν κόπηκε κι εκείνοι έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους. 

«Η αεροπορία στρατού θρηνεί την απώλεια των δύο θαρραλέων ανδρών (…), που έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα που σημειώθηκε στο άκρο της πίστας του αεροδρομίου Ολάγια Ερέρα στη Μεδεγίν», ανέφερε το γενικό επιτελείο σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ανδρών της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας και ομάδας ερευνητών, πριν ανοίξει ξανά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top