Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο Μάντσεστερ - 6 τραυματίες

Υπεύθυνος για τη σύγκρουση ένας 80χρονος - Νέα ενημέρωση 20:37

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο Μάντσεστερ

Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος πολιτών, έξω από κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Harpurhey στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, με απολογισμό  τουλάχιστον έξι άτομα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «περιστατικό μεγάλης κλίμακας». Έξι ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, καθώς και ένα σωστικό ελικόπτερο.

«Έξι ασθενείς νοσηλεύονται με σοβαρούς τραυματισμούς μετά από σύγκρουση με όχημα» σημείωσε η υπηρεσία πρώτων βοηθειών στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Υπεύθυνος για τη σύγκρουση ένας 80χρονος - Δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια το συμβάν

Για την επικίνδυνη οδήγηση συνελήφθη ένας 80χρονος, ο οποίος είναι ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Manchester Evening News».

Η αστυνομία του Μάντσεστερ πρόσθεσε ότι στο ατύχημα εμπλέκονται τρία οχήματα και πως το περιστατικό δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια.

Τέλος, οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ξεκαθάρισαν ότι από τους έξι τραυματίες, οι τέσσερις έφεραν τραύματα αλλά μπορούσαν να περπατήσουν ενώ οι άλλοι δύο έχουν υποστεί τραύματα στα πόδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top