Ερωμένη Ρώσου ολιγάρχη, απειλεί να αποδείξει τη σχέση Κρεμλίνου-Τραμπ

Υπόσχεται να αποκαλύψει τα πάντα αν οι Αμερικανοί τη βγάλουν από τη φυλακή

Ενα κολ-γκερλ που συνελήφθη στην Ταϊλάνδη, απειλεί να αποκαλύψει τη σχέση του Κρεμλίνου με την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η κοπέλα που ήταν ερωμένη Ρώσου ολιγάρχη, συνελήφθη και υπόσχεται να αποδείξει τα πάντα εφόσον οι Αμερικανοί τη βγάλουν από τη φυλακή.

Η Νάστια Ρίμπκα είναι ο «ροζ παράγοντας» στο βρώμικο παιχνίδι που θέλει τη Μόσχα να βάζει... χεράκι στην εκλογή Τραμπ.

Η Ρίμπκα, μια έμπειρη συνοδός, έχει γράψει και βιβλίο: «Ποιά θέλει να ξελογιάσει έναν δισεκατομμυριούχο». Κάτι παραπάνω ξέρει μιας και ήταν ερωμένη του ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα!

Η Ρίμπκα πρωτοστατεί σε Ακαδημία του σεξ στην Ταϊλάνδη, για να βελτιώσει την.. τεχνική της. Όμως τη συνέλαβαν. Η ίδια υποστηρίζει ότι κάποιος πλήρωσε για να τη χώσει στη φυλακή, επειδή ξέρει πάρα πολλά, κι αυτό γιατί πριν δυο χρόνια, στο γιοτ του Ντεριπάσκα, τράβηξε βίντεο που αποκαλύπτουν ότι σχετίζεται με την καμπάνια του Τραμπ όχι μόνο εκείνος, αλλά και ο κολλητός του Πούτιν, Πρικόντκο, ο οποίος επίσης ήταν στο γιοτ.

Τα βίντεο έβγαλε στη φόρα, ο αντίπαλος του Πούτιν, Ναβάλνι.

Ο διάλογος αποκαλύπτει σχέση του Πρικόντκο με την τότε υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Νούλαντ. Οι αποκαλύψεις Ναβάλνι εξόργισαν τη Ρίμπκαμ η οποία φοβάται τώρα ότι κάποιος θέλει να βγάλει εκείνη από τη μέση και ζητάει από τους Αμερικανούς να την αποφυλακίσουν, με αντάλλαγμα όλα τα αποδεικτικά για τις σχέσεις Μόσχας-Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top