Και η Μόσχα στηρίζει τον γιο του Τραμπ για το «Russia-Gate»: «Κάνουν την τρίχα τριχιά» λέει ο Λαβρόφ

«Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο»

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ που βγήκε ανοιχτά (δις) και υπερασπίστηκε τον μεγάλο του γιο για το σκάνδαλο «Russia-gate» που απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση Τραμπ, με το μέρος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ τάσσεται και η Μόσχα.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τόσο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και ο ίδιος του ο γιος με δημόσιες δηλώσεις τους υποβάθμισαν το γεγονός πως κατά την προεκλογική περίοδο, ο γιος του δέχτηκε την βοήθεια Ρωσίδας δικηγόρου, για την οποία πίστευε ότι διέθετε πληροφορίες που θα έβλαπταν την αντίπαλο του πατέρα του στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον.

Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, θέση για το ζήτημα πήρε και η Μόσχα.

Συγκεριμένα, ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε την Τετάρτη ότι είναι «παράλογο» ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου να κατηγορείται επειδή συναντήθηκε με τη δικηγόρο:

«Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα ότι μια Ρωσίδα δικηγόρος κατηγορείται ή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος κατηγορείται ότι μίλησε με τη Ρωσίδα δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο(…)Διότι όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει; Δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα σχετικά από την τηλεόραση», επεσήμανε ο Λαβρόφ από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Σχολιάζοντας μάλιστα την κάλυψη της υπόθεσης από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε:

«Είναι φοβερό πώς σοβαροί άνθρωποι κάνουν την τρίχα τριχιά».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top