O γιος του Ντόναλντ Τραμπ «Απάντησε» για το «Russia-Gate» που απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση-Τον υπερασπίστηκε μέσω Twitter ο πατέρας του

«Ο γιος μου ήταν ανοικτός, ξεκάθαρος και αθώος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην πολιτική ιστορία» έγραψε στο Twitter του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Να υπερασπιστεί τον γιο του μέσω Twitter, έσπευσε ξανά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την δημοσιοποίηση e-mails που αποκάλυπταν ότι ο Nτόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, συναντήθηκε με Ρωσίδα δικηγόρο το 2016 (πριν τις αμερικανικές εκλογές), εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα του προκειμένου να του δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για την Χίλαρι Κλίντον, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με «τιτίβισμά» του ανέφερε:

«Ο γιος μου ήταν ανοικτός, ξεκάθαρος και αθώος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην πολιτική ιστορία. Θλιβερό!»

Παράλληλα, επαίνεσε την τηλεοπτική εμφάνιση του γιου του στο «Fox News», όπου μίλησε (χωρίς να πει τίποτα στην πραγματικότητα), για το σκάνδαλο «Russia-Gate», το οποίο πολλοί λένε πως είναι ικανό να ρίξει την κυβέρνηση Τραμπ, έχοντας προκαλέσει τριγμούς σε Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς.

Παράλληλα, μέσω Twitter, ο Tραμπ καταδίκασε για ακόμα μια φορά τα «κακά ΜΜΕ», τα οποία διασπείρουν «ψευδείς ειδήσεις» για την υπόθεση της ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές.

Να σημειώσουμε πως, ο Τραμπ ο νεότερος, έδωσε στην δημοσιότητα και τα εν λόγω e-mails, τα οποία αποτελούν απτή απόδειξη μέχρι σήμερα ότι στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα δέχονταν τη ρωσική βοήθεια για να κερδίσουν τις εκλογές, ένα ζήτημα που ρίχνει βαριά σκιά στην προεδρία του Τραμπ και ερευνάται τόσο από το υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και από το Κογκρέσο.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Μιλώντας στο «Fox News» (το οποίο είναι φιλοκυβερνητικό), ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως συναντήθηκε με έναν βρετανό «κυνηγό ταλέντων» τον Ρομπ, σε μια εκδήλωση γκολφ και είχε μαζί του μια «χαλαρή επικοινωνία».

Ο Γκόλντστόουν ήταν αυτός που έστειλε το e-mail στον γιο του Τραμπ, με το οποίο του πρότεινε να συναντηθεί με μια δικηγόρο η οποία θα μπορούσε να του παραδώσει πληροφορίες που θα «ενοχοποιούσαν» την Χίλαρι Κλίντον, «ως μέρος της συμπαράστασης της Ρωσίας και της κυβέρνησης της χώρας στον κύριο Τραμπ».

Ωστόσο ο μεγάλος γιος του Τραμπ έκανε και την αυτοκριτική του στη συνέχεια, λέγοντας ότι:

«Εκ των υστέρων, θα μπορούσαν να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ξανά λέω, αυτό έγινε πριν την μανία που επικράτησε για την Ρωσία, είναι πριν από το "χτίσιμο" της ιστορίας αυτό που άρχισε να συμβαίνει στα μέσα ενημέρωσης. Για μένα αυτό ήταν μια έρευνα της αντιπολίτευσης: Είχαν κάτι που ίσως ήταν απτές αποδείξεις για όλες τις ιστορίες που άκουγα και πιθανώς δεν είχαν καλυφθεί από τα ΜΜΕ για χρόνια, όχι μόνο κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, κι έτσι ήθελα να ακούσω τι είχαν να πουν. Αλλά ειλικρινά δεν πήγα πουθενά και ήταν ξεκάθαρο πως τελικά η συνάντηση δεν αφορύσε αυτές τις ιστορίες».

Όταν ρωτήθηκε αν είπε τίποτα στον πατέρα του για όλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ απάντησε:

«Όχι. Ήταν απλά ένα τίποτα, δεν υπήρχε κάτι να πω. Ήταν κυριολεκτικά χάσιμο χρόνου, 20 λεπτών, και ήταν κρίμα».

Ο παρουσιαστής ρώτησε επίσης αν ο 39χρονος γιος του Τραμπ συναντήθηκε με οποιονδήποτε άλλον από την Ρωσία κι εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν ξέρω καν. Πιθανώς συναντήθηκα με άλλους ανθρώπους από την Ρωσία, όχι στο πλαίσιο μιας πραγματικής και επίσημης συνάντησης ή κάτι τέτοιο, διότι γιατί να το έκανα;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top