ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ Σβαρτζενέγκερ και Τραμπ: Προσεύχομαι για τον Άρνολντ- Έλα να αλλάξουμε θέσεις!

Σε ανταλλαγή... πυρών έχουν επιδοθεί οι δυο Ρεπουμπλικάνοι

O Ντόναλντ Τραμπ και ο Άρνολντ Σβαρτζενέκγερ φαίνεται ότι, τελευταία, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, αν και Ρεπουμπλικάνος, είπε σε συνέντευξή του στο Extra ότι το διάταγμα απαγόρευσης εισόδου «κάνει τις ΗΠΑ να φαίνονται ηλίθιες». Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του ότι δεν ψήφισε τον Τραμπ κι ότι αμφιβάλλει για τους σκοπούς και τις προθέσεις του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, από τη μεριά του, δεν άφησε, φυσικά, το όλο ζήτημα να περάσει έτσι.

Ο Σβαρτζενέγκερ κλήθηκε να παρουσιάσει την εκπομπή “The Apprentice” που παρουσίαζε ο Τραμπ, πριν ασχοληθεί με την πολιτική. Τα αποκαρδιωτικά νούμερα της εκπομπής, όμως, ουδεμία σχέση έχουν με εκείνα που έκανε ο Τραμπ ως παρουσιαστής.

Έτσι, ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, σε δημόσια εκδήλωση ανέφερε ότι «προσεύχεται για τον Άρνολντ και τις θεαματικότητες που κάνει».

Ούτε ο διάσημος «Εξολοθρευτής», όμως, υποχώρησε. Ανέβασε βίντεο στο Twitter, καλώντας τον Τραμπ να αλλάξουν δουλειές. «Ντόναλντ, ασχολήσου εσύ με την τηλεόραση, αφού είσαι ειδικός στις θεαματικότητες κι άσε εμένα να κάνω τη δουλειά σου, για να κοιμηθεί ξανά ο κόσμος ήσυχος».

Αναμένουμε την απάντηση του Τραμπ στην ιδέα αυτή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top