O Tραμπ απαντά στην αθυρόστομη Μαντόνα: «Είναι αηδιαστική...»

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις της

Οι σταρ και οι επιφανείς προσωπικότητες που τάχθηκαν κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις διαδηλώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου ήταν εκατοντάδες, αλλά φαίνεται πως μια πολύ συγκεκριμένη διάσημη διαδηλώτρια ήταν αυτή που ενόχλησε περισσότερο τον πρόεδρο Τραμπ.

Η Μαντόνα, η οποία συμμετείχε στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσινγκτον, δεν συγκράτησε την αθυροστομία της και μεταξύ πολλών «Fuck» και ενός «suck a dick» είπε επίσης πως είχε τόσο πολύ οργιστεί με την εκλογή του Τραμπ που σκεφτόταν να ανατινάξει το Λευκό Οίκο, αλλά πως φυσικά ποτέ δεν θα το έκανε.

Η ομιλία της προκάλεσε αίσθηση ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ίσως αυτή η φράση της οδηγούσε σε έρευνα των υπηρεσιών ασφαλείας.

 

Στη δεύτερη συνέντευξη του, μετά την ανάληψη της προεδρίας που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Τραμπ αποκάλεσε την τραγουδίστρια «αηδιαστική» και δεν δίστασε να την κατηγορήσει για τη στάση της.   "Ειλικρινά, είναι αηδιαστική. Νομίζω ότι έκανε πολύ κακό στο εαυτό της. Νομίζω ότι βλάπτει και ολόκληρο το σκοπό (σ.σ. της διαμαρτυρίας)," δήλωσε ο πρόεδρος στην εκπομπή του Fox News Channel.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ανέφερε πως θεωρεί ότι όσα είπε η συγκεκριμένη είναι ιδιαιτέρως επαίσχυντα για τη χώρα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τον ενόχλησαν και κάποιοι άλλοι. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα σχόλιο που έγινε πρόσφατα για το γιο του και είπε πως το βρήκε πολύ κακό .

Πρόσθεσε επίσης πως ο Μπάρον είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πως είναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν όλο αυτό που συμβαίνει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top