ΧΑΜΟΣ στον Πύργο Τραμπ! Ένοικοι φεύγουν ξαφνικά και πέφτουν οι πωλήσεις των διαμαντιών Tifanny’s

Ανυπόφοροι οι έλεγχοι της αστυνομίας – Εκτινάχτηκε η αξία των διαμερισμάτων

Χρυσή φυλακή θυμίζει τους τελευταίους μήνες ο Πύργος του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με αστυνομικούς και πράκτορες εντός και εκτός του κτιρίου, να προκαλούν εκνευρισμό σε ιδιοκτήτες, πελάτες και επισκέπτες, καθώς όλοι τους αναγκάζονται να περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους κάθε φορά που μπαινοβγαίνουν στον Πύργο. Από τα μέτρα δεν γλιτώνουν φυσικά ούτε τα delivery boys, με τους πράκτορες να ανοίγουν ακόμα και τα...  πακέτα με φαγητά που κουβαλούν οι ντιλιβεράδες!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, είναι τέτοια η δυσφορία που νιώθουν κάποιοι ιδιοκτήτες, που κάποιοι προχώρησαν στις πωλήσεις των διαμερισμάτων τους, προκειμένου να απαλλαγούν από το βραχνά και να λάβουν φυσικά... πολλά λεφτά, καθώς ότι υπάρχει στον Πύργο πήρε πολύ μεγάλη αξία από τη στιγμή που ο Τραμπ άρχισε να διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον πύργο βρίσκονται 238 διαμερίσματα-οικίες, από τα οποία μόλις μέσα σε έναν μήνα, τον Ιανουάριο, βγήκαν προς πώληση πέντε, ενώ άλλα τρία δίδονται προς ενοικίαση! 

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα μέτρα έχουν χαλαρώσει εξαιτίας της μετακόμισης του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον, ωστόσο η παρουσία των Μυστικών Υπηρεσιών εξακολουθεί να είναι έντονη, καθώς η Μελάνια Τραμπ και ο γιος της Μπάρον θα μένουν εκεί έως τον Ιούνιο. Και οι ένοικοι ευελπιστούν ότι τα πράγματα θα επανέλθουν σε μια κανονικότητα όταν φύγουν.  

Ο Τραμπ ρίχνει τις πωλήσεις των Tiffany στο Μανχάταν

Πρόσφατα ευθύνες στον Τραμπ για τις μειωμένες πωλήσεις του, καταλόγισε και το πασίγνωστο αμερικανικό κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co που βρίσκεται στην 5η λεωφόρο στη Νέα Υόρκη, δίπλα από τον πύργο του προέδρου.

Οι πωλήσεις των κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ περιορίστηκαν κατά 14% τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, γεγονός που προβλημάτισε την εταιρία, καθώς το διάστημα αυτό το κατάστημα προσελκύει συνήθως μεγάλη πελατεία τουριστών.

Σύμφωνα με τον Όμιλο, τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, ειδικά με τις αμερικανικές εκλογές και την εκλογή του Τραμπ, επηρέασαν αρνητικά την κίνηση στο κατάστημα.

Συνολικά, οι πωλήσεις του Tiffany μειώθηκαν κατά 4% στα 483 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική ήπειρο κατά τη διάρκεια των εορτών, ενώ η μείωση ανέρχεται στο 10% στα 119 εκατομμύρια στην Ευρώπη!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top