ΑΥΤΗ είναι η Τσαπεκοένσε! Θα έπαιζε τον πρώτο της τελικό στο Copa Sudamericana

Ένας μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένος επιζών

ΑΥΤΗ είναι η Τσαπεκοένσε! Θα έπαιζε τον πρώτο της τελικό στο Copa Sudamericana

​Αγωνία επικρατεί στη Βραζιλία για την τύχη των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού team της Τσαοεκοένσε που επέβαιναν στο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη στην Κολομβία.

Η Τσαπεκοένσε ετοιμαζόταν να παίξει τον πρώτο της μεγάλο τελικό στης ιστορία της στο Copa Sudamericana.

omada.jpg

Ο σύλλογοςιδρύθηκε το 1973 και πήρε την πρόκριση στον τελικό, αποκλείοντας στα ημιτελικά τη Σαν Λορέντσο από την Αργεντινή.

Για πολλά χρόνια ήταν στις μικρές κατηγορίες της Βραζιλίας, όμως το 2014 κατάφερε να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και από τότε πρωταγωνιστούσε στο Brasileiro Serie A.

Η Τσαπεκοένσε εδρεύει στην πόλη Τσαπέο στην Σάντα Καταρίνα και το γήπεδό της έχει χωρητικότητα 22.600 θέσεων.

Μάλιστα στην πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία τερμάτισε στη 14η θέση, ενώ φέτος μια αγωνιστική πριν το φινάλε βρισκόταν στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

2817.jpg
Η ομάδα της Βραζιλίας ταξίδευε στο Μεντεγίν, όπου θα αγωνιζόταν στον πρώτο μεγάλο τελικό της ιστορίας της, αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στην αποστολή της βρίσκονταν οι εξής παίκτες:

Danilo, Follmann, Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Josimar, Gil, Sérgio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia,Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel, Canela.

podosfairo1.jpg

(O Alan Ruschel)

Σύμφωνα τέλος με επίσημες ανακοινώσεις, ο Alan Ruschel,αμυντικός της ομάδας είναι ένας από τους επιζώντες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top