Έδωσε ρέστα ο Ομπάμα όταν βράβευσε μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και της τηλεόρασης- ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσα τους ήταν οι Τομ Χανκς, Έλεν ντε Τζένερις, Νταϊάνα Ρος και Μάικλ Τζόρνταν

​Τη δική του παράσταση έδωσε για ακόμη μία φορά ο Μπαράκ Ομπάμα, αποδεικνύοντας πως το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι το δυνατό του χαρτί.

Ο Πλανητάρχης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην τελετή βράβευσης 21 προσωπικοτήτων από τον χώρο των τεχνών, της τεχνολογίας, του θεάματος και του αθλητισμού.

obama1.jpg
Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν οι Μπρους Σπρίνγκστιν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τομ Χανκς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Έλεν ντε Τζένερις, Νταϊάνα Ρος και Μάικλ Τζόρνταν.

«Το Μετάλλιο της Ελευθερίας δεν είναι μονάχα η ύψιστη τιμητική διάκριση προς έναν πολίτη του έθνους, πρόκειται για έναν φόρο τιμής στην ιδέα ότι ο καθένας εξ ημών, άσχετα από την καταγωγή του, έχει την ευκαιρία να αλλάξει αυτήν την χώρα προς το καλύτερο» σχολίασε ο απερχόμενος Πρόεδρος.

obama3.jpg
«Επιστήμονες, φιλάνθρωποι, δημόσιοι λειτουργοί ή στρατιωτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, αυτά τα 21 πρόσωπα συνέβαλαν στο να πάει μπροστά η Αμερική, καθώς ενέπνευσ��ν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, την ίδια στιγμή» επισήμανε.

Από τα σχόλια που έκανε ο Μπάρακ Ομπάμα για όλους τους βραβευθέντες ξεχώρισαν αυτά για τον Τομ Χανκς για τον οποίο είπε ότι κατάφερε να δείξει πώς μπορείς να κάνεις φίλο μια μπάλα βόλεϊ και για τον Μπρους Σπρίνγκστιν - γνωστό και με το παρατσούκλι «the Boss»- με τον Αμερικανό πρόεδρο να λέει περιπαικτικά: «Μπορεί εγώ να είμαι ο πρόεδρος αλλά εσύ είσαι το αφεντικό» (σ.σ. the Boss).

hhj.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top