Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με το STAR! Πάμε Λονδίνο, Μόσχα, Γερμανία και ΗΠΑ σε 2 λεπτά! ΒΙΝΤΕΟ

Λαμπερές εκδηλώσεις, με χορό, τραγούδι και λαμπιόνια για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!-Πρώτη ανάρτηση:19/11/2016 01:11

​Έφτασε πάλι η μαγική περίοδος του χρόνου, τα Χριστούγεννα...

Το Λονδίνο φόρεσε τα γιορτινά του και έγινε ακόμη πιο φωτεινό τη νύχτα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, άναψαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην Ρίτζεντ Στριτ, κηρύσσοντας επισήμως την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η τραγουδίστρια -και πρώην μέλος των Spice Girls-Έμα Μπάντον πάτησε το μαγικό κουμπί και φώτισε την πόλη, ενώ εντυπωσιακοί άγγελοι κατέλαβαν έναν από τους εμπορικότερους δρόμους του Λονδίνου. Εκατοντάδες άνθρωποι εντυπωσιάστηκαν από τη "βροχή" πυροτεχνημάτων ενώ τους διασκέδασαν οι Τομ Οντέλ και Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Άνοιξε το μεγάλο παγοδρόμιο στη Μόσχα!

Τα γιορτινά της φόρεσε και η Μόσχα! Η "παγωμένη πόλη" ξαναζωντάνεψε και το παγοδρόμιο του πάρκου Γκόρκι άνοιξε! Η έκταση του είναι τεράστια, περίπου 18.000 τετραγωνικά μέτρα. Η επιφάνεια του είναι στολισμένη με πολύχρωμα σχέδια, ενώ ακριβώς στην μέση υπάρχει ένα σιντριβάνι!.

Υπερθέαμα με drones στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα

300 drones ζωγράφισαν στον ουρανό του Walt Disney World Resort στη Φλόριντα, χριστουγεννιάτικα δέντρα και αγγελάκια. Η επίδειξη που ονομάζεται "StarBright Holidays" κράτησε 5 λεπτά.

Άνοιξε το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη στη Γερμανία .

Το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη άνοιξε και ο αγαπημένος άγιος των παιδιών ταξίδεψε μέχρι το Χίμελφορτ της Γερμανίας για να βεβαιωθεί πώς όλα κυλούν ρολόι. Πέρυσι είχαν λάβει 300,000 λίστες ευχών από παιδιά, τα οποία ήταν «καλά» όλο το χρόνο και ζήτησαν το δώρο τους.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top