Μέσα στο στρατηγείο του Ντόναλντ Τραμπ! Χαμόγελα και πανηγυρισμοί για την απόλυτη ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ικανοποίηση από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα

​Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να παρακολουθεί τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, ο Ντόναλντ Τραμπ πάλι επέλεξε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις από τον πύργο του στο Μανχάταν.

tramp1.jpg

Έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρό του Μάικ Πενς, τη σύζυγό του, τα παιδιά του και στενούς του συνεργάτες, ο Τραμπ βλοσυρός και ανέκφραστος παρακολουθούσε την τροπή των αμερικανικών εκλογών.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter ο επικεφαλής στρατηγικής και διευθυντής επικοινωνιών της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών, Σον Σπάισερ, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πάρα πολύ σοβαρός και σχεδόν ανέκφραστος.

tramp2.jpg

Σε άλλη φωτογραφία πάλι που ανέβασε στο Twitter, ο γιος του Έρικ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών σκάει κι ένα χαμόγελο, αφού έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα που τον δείχνουν να παίρνει κεφάλι έναντι της Κλίντον.

Μάλιστα όταν έγινε γνωστή η επικράτησή του στην πολιτεία του Οχάιο, όσοι βρίσκονταν στο στρατόπεδο στου Τραμπ ξέσπασαν σε φρενήρεις πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.

tramp3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες τέλος, λίγο πριν από τις 07:00 ώρα Ελλάδος, ο Τραμπ έφυγε από τον πύργο του μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια για να αποσυρθεί για λίγο στο διαμέρισμά του.

Διαβάστε επίσης:

Η νύχτα που κατατρόπωσε τους ειδικούς: Τεράστια η ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ-Σοκ στην Αμερική

Το μήνυμα της Χίλαρι λίγο πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος

ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ο χάρτης των ΗΠΑ! Επικράτηση Τραμπ στις περισσότερες πολιτείες

ΔΑΚΡΥΑ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στο στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον – ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top