ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ- Την χώρισε όταν την είδε χωρίς… make up!

Δεν γυρνάει πίσω

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ- Την χώρισε όταν την είδε χωρίς… make up!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες αλλά μια 28χρονη από το Ντουμπάι φαίνεται πως το πήγε σε άλλο επίπεδο… αφού ήταν μονίμως βαμμένη και αυτό της στοίχησε τον γάμο της!

Και αν δεν καταλαβαίνετε… έχει έλθει η ώρα να σας εξηγήσουμε! Ο Άραβας σύζυγος έκανε μπάνιο με τη σύζυγό του σε παραλία στην περιοχή.

Όλα έμοιαζαν τέλεια… μέχρι που εκείνη βγήκε από τη θάλασσα και ο άντρας της σοκαρισμένος άρχισε να φωνάζει ότι τον εξαπάτησε και πως δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει χωρίς το μακιγιάζ της το οποίο είχε φύγει μετά τις βουτιές....
Μάλιστα, ο 34χρονος άντρας λέγοντας πως με δυσκολία αναγνώρισε τη γυναίκα του χωρίς make up, την χώρισε λίγες μέρες μετά το γάμο τους.
Βλέπετε, το ζευγάρι ήταν έξι μήνες μαζί πριν αποφασίσει να παντρευτεί και παρότι ακούγεται απίστευτο η νύφη δεν είχε εμφανιστεί μπροστά στο σύντροφό της χωρίς να είναι βαμμένη ούτε για ένα λεπτό!
Η 28χρονη πήγε σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει το γεγονός ενώ οποιαδήποτε προσπάθεια έγινε από συγγενείς και φίλους για επανένωση, δεν είχε καμία επιτυχία αφού ο γαμπρός είναι ανένδοτος, λέγοντας ότι ακόμα και οι βλεφαρίδες της γυναίκας του, ήταν ψεύτικες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top