Μυστήριο στις Βρυξέλλες-Ποιος γέμισε με φαλλούς τους τοίχους της πόλης

Με άρωμα... τέχνης τα γκράφιτι

Μυστήριο στις Βρυξέλλες-Ποιος γέμισε με φαλλούς τους τοίχους της πόλης

​Χαμός γίνεται στις Βρυξέλλες με τον μυστικοπαθή street artist Banksy, ο οποίος έχει γεμίσει με πορνογραφικού περιεχομένου γκράφιτι τους τοίχους της πόλης!

Τα πορνογραφικά έργα του έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της πόλης και προκαλούν αντιδράσεις καθώς απεικονίζουν γεννητικά όργανα με λεπτομέρεια ή ακόμη και μια γυναίκα που αυνανίζεται.

Το πρώτο έργο, με έναν γυμνό άντρα, εμφανίστηκε στην πόλη του Saint-Gilles, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Cs4jdOaWcAAo1Xh.jpg

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ακόμη ένα μεγάλο έργο σε μια πλευρά κτιρίου στο κέντρο της πόλης και λίγες μέρες αργότερα, σε μια σκεπή, εμφανίστηκε μια γυμνή γυναίκα.

1071510_gdhjftg.jpg

Το στυλ τους οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα πως πίσω από τα προβοκατόρικα έργα κρύβεται ο Bonom, ένας διάσημος καλλιτέχνης γκράφιτι από τη Γαλλία.

Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά πως εμπλέκεται σε μια δήλωσή στο RTBF, λέγοντας: "Δεν είμαι εγώ, φυσικά, και δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτήν την ιστορία!"

Cs5p-fuUEAA1LMH.jpg

Παρά το γεγονός ότι ο τοπικός δήμαρχος και οι δημοτικοί υπάλληλοι υποσχέθηκαν να το αφαιρέσουν, μερικές χιλιάδες άνθρωποι τα βρίσκουν όμορφα και έχουν υπογράψει μια αίτηση για να μην γίνει παρέμβαση.

Πηγή: dailydot

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top