ΦΩΤΟ: ΠαΤΕΡΑΣ σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τον εκλιπαρούσε το παιδί να την αφήσει

ΦΩΤΟ: ΠαΤΕΡΑΣ σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ

​Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν έναν πατέρα, ο Θεός να τον κάνει, να σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έρικα Μπερτς, μητέρα και η ίδια, η οποία έκπληκτη είδε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της η κακοποίηση του μικρού κοριτσιού.

father-hair1.jpg
Μάλιστα όπως έγραψε άκουγε το κοριτσάκι να εκλιπαρεί τον πατέρα της να την αφήσει, λέγοντάς του «σε παρακαλώ σταμάτα. Υπόσχομαι να μη το ξανακάνω. Σε παρακαλώ σταμάτα».

Εκείνος πάλι ατάραχος συνέχισε να σέρνει το καρότσι, γύρω από το χερούλι του οποίου είχε τυλίξει τα μαλλιά του παιδιού.

Όταν δε η Έρικα και ο σύζυγός της του ζήτησαν να σταματήσει και να αφήσει τα μαλλιά του κοριτσιού εκείνος τους απάντησε να κοιτούν τη δουλειά τους και ότι εκείνος δεν έπαθε απολύτως τίποτα που μεγάλωσε με τον ίδιο τρόπο.

father-hair2.jpg

Έξαλλη η γυναίκα άρχισε να του φωνάζει, απαιτώντας να αφήσει ήσυχο το παιδί ενώ φώναξε και την αστυνομία. Ο αστυνομικός όμως που έφτασε στο κατάστ��μα αρκέστηκε σε μια επίπληξη, λέγοντας στη γυναίκα ότι αν ήταν στο χέρι του θα προχωρούσε στη σύλληψή του, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή των χρηστών των social media με αποτέλεσμα να γίνουν πάνω από 100.000 shares.

father-hair3.jpg
«Ο κόσμος μου λέει ότι έκανα λάθος που θέλησα να προστατεύσω το μικρό κορίτσι, αλλά μπορείς να πειθαρχείς ένα παιδί χωρίς να τα σέρνεις από τα μαλλιά τους, ειδικά μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ», είπε.

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό επειδή ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το παιδί του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top