Nέες αποκαλύψεις: Οι τζιχαντιστές είχαν προαναγγείλει τη σφαγή του ιερέα στο διαδίκτυο

Οι διάλογοι με τις καλόγριες

Nέες αποκαλύψεις: Οι τζιχαντιστές είχαν προαναγγείλει τη σφαγή του ιερέα στο διαδίκτυο
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σχέδιο της επίθεσης στην εκκλησια της Νορμανδίας. Το σχέδιο ήταν οργανωμένο και προμελετημένο. Μέσω της εφαρμογής Τέλεγκραμ, ένας από δυο νεαρούς δράστες της επίθεσης στην εκκλησιά της Νορμανδίας, ανέβασε ηχητικό μήνυμα που έδειχνε ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

«Παίρνεις ένα μαχαίρι, πας σε μια εκκλησία και σφαγιάζεις κόσμο. Κόβεις ένα-δυο κεφάλια και τελείωσε. Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται, θα σας ενημερώσω, κατεβάστε το και διαδώστε το»

Αυτή η εφαρμογή έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη των τζιχαντιστών γιατί μπορούν να ανεβάζουν μηνύματα και να σβήνουν τα ίχνη τους.

Οι διάλογοι των τζιχαντιστών με τις καλόγριες

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μοναχών που βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία της ώρα της επίθεσης, οι τζιχαντιστές ήταν νευρικοί, ωστόσο κάποια στιγμή ο ένας από τους δυο φάνηκε χαρούμενος. Έπιασαν κουβέντες περί θρησκείας με τις καλόγριες.

Τζιχαντιστής: Γνωρίζεις το Κοράνι;
Καλόγρια: Ναι, το σέβομαι όπως σέβομαι και τη Βίβλο. Έχω διαβάσει αρκετά αποσπάσματα. Εκείνα που μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση είναι τα αποσπάσματα για την ειρήνη
Τζιχαντιστής: Η ειρήνη είναι αυτό που θέλουμε. Όσο υπάρχ��υν βόμβες στη Συρία, θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας. Και θα συμβαίνουν κάθε ημέρα. Όταν σταματήσετε, θα σταματήσουμε..


Τζιχαντιστής: Φοβάσαι να πεθάνεις;
Καλόγρια : Όχι
Τζιχαντιστής: Γιατί;
Καλόγρια: Πιστεύω στον Θεό και ξέρω ότι θα είμαι ευτυχισμένη.
Τζιχαντιστής: Ο Ιησούς δεν μπορεί να είναι Θεός και άνθρωπος. Σε αυτό κάνετε λάθος
Καλόγρια: Ίσως, αλλά κακώς



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top