ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Λουιζιάνα! Έπεσαν πυροβολισμοί- ΤΡΕΙΣ αστυνομικοί ΝΕΚΡΟΙ

Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το αρχηγείο της αστυνομίας- Πρώτη ανάρτηση 18:39

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Λουιζιάνα! Έπεσαν πυροβολισμοί- ΤΡΕΙΣ αστυνομικοί ΝΕΚΡΟΙ
​«Αρκετοί» αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έχοντας δεχθεί πυρά στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, τρεις αστυνομικοί έχουν χάσει τη ζωή τους. Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο νεκρούς αστυνομικούς.
Oι πληροφορίες λένε ότι άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον 7 αστυνομικών, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες.
Η περιοχή που ξέσπασαν οι πυροβολισμοί έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες καθώς ο φερόμενος δράστης παραμένει ασύλληπτος. Προειδοποιούν τους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο.
Στο Μπατόν Ρουζ ο θάνατος ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά είχε προκαλέσει κύμα διαμαρτυριών και οργισμένες διαδηλώσεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το αρχηγείο της αστυνομίας, και μόλις λίγες μέρες μετά το μακελειό στο Ντάλας, κατά το οποίο πέντε αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους.
Μάλιστα, ξένα μέσα αναφέρουν ότι το FBI είχε προειδοποιήσει μόλις πριν μια εβδομάδα, πως κάποιοι ριζοσπαστικοί ακτιβιστές ίσως επιχειρήσουν χτύπημα κατά της αστυνομίας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top