ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star- Η επόμενη μέρα στη Γαλλική Ριβιέρα: Μουδιασμένα πρόσωπα αλλά και ψυχραιμία

Οι κάτοικοι προσπαθούν να επανέλθουν στην καθημερινότητα τους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star- Η επόμενη μέρα στη Γαλλική Ριβιέρα: Μουδιασμένα πρόσωπα αλλά και ψυχραιμία

Μεσημέρι Παρασκευής. Μια ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε για τους Γάλλους, όμως οι καρδίες όλων είναι σφιγμένες μετά το χθεσινό εφιάλτη.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του Star, η παραλία γέμισε με τουρίστες που απολαμβάνουν τη θάλασσα. Όμως λίγο πιο κάτω, στο σημείο Γκαλιόν, κοντά στο φημ��σμένο ξενοδοχείο Negresco, ο κόσμος συγκεντρώνεται για να αφήσει λίγα λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων.

«Οι ντόπιοι θα προσπαθήσουν να το αντιμετωπίσουν όπως με το Παρίσι, με ψυχραιμία. Ακούμε συνεχώς σειρήνες», λέει ο Γιάννης Μαλισιόβας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από την Άρτα και ζει εδώ και τρία χρόνια στη Γαλλία.

Είναι στέλεχος εταιρείας και χθες βρισκόταν σε ένα μπαρ με τους φίλους του κοντά στο σημείο της επίθεσης. Είδε το τρομαγμένο πλήθος να εισβάλλει στο μαγαζί όπου βρισκόταν και σήμερα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Στα αποκλειστικά πλάνα του Star βλέπετε την αστυνομία που επιτηρεί διακριτικά... τους ρεπόρτερ να ψάχνουν για μαρτυρίες, κλούβες της αστυνομίας και τους τουρίστες να περπατούν μουδιασμένοι στο δρόμο... Ένας νέος παίζει με την κιθάρα του. Κι ένας άλλος μοιράζει καρπούζι στους περαστικούς με ένα σημείωμα που γραφεί «γιατί δεν φοβόμαστε».

Η Γαλλική Ριβιέρα είναι το στολίδι των Γάλλων... Η Νίκαια με την μακρόχρονη ιστορία της και τα γαλάζια νερά της, οι Κάννες με το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ και το Μονακό με το καζίνο του Μόντε Κάρλο. Η χθεσινή μέρα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μιας τουριστικής περιοχής, που προσπαθεί σήμερα να ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top