To κάπνισμα από τον καημό της άρχισε πάλι η σύζυγος του Κάμερον

Άνω κάτω έχουν γίνει οι Εργατικοί

To κάπνισμα από τον καημό της άρχισε πάλι η σύζυγος του Κάμερον

Η θλιμμένη πλέον μετά την ανακοίνωση παραίτησης του Κάμερον, σύζυγός τ��υ άρχισε και πάλι το κάπνισμα από το άγχος της, παρόλο που είχε καταφέρει να το κόψει για έξι χρόνια. Στην πρωθυπουργική τους κατοικία στον αριθμό 10 της Ντάουνιγκ Στριτ ,ο Βρετανός πρωθυπουργός υποδέχτηκε έναν έναν τους υπουργούς του ,που για πρώτη φορά συναντήθηκαν μετά την επικράτηση του Brexit.

«Δεν θα έχουμε ούριο άνεμο αλλά θέλω να είμαι σαφής. Μην υποτιμάτε την αποφασιστικότητά μας. Ήμασταν προετοιμασμένοι για το αναπάντεχο. Είμαστε εφοδιασμένοι για ό,τι κι αν συμβεί», τόνισε ο Τζορτζ Όσμπορν, υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας.

Την ίδια ώρα, άνω κάτω έχουν γίνει οι Εργατικοί. Ο ένας μετά τον άλλον παραιτούνται οι βουλευτές του Τζέρεμι Κόρμπιν. Εκείνος όμως ούτε νύξη για να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος.

Παράλληλα, στις Βρυξέλλες η επίτροπος των εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Φεντερίκα Μογκερίνι καλωσόρισε τον υπουργό εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κέρι.

«Είναι απολύτως βασικό να επικεντρωθούμε στο πως σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, κανείς δεν θα χάσει το κεφάλι του», είπε ο κύριος Κέρι.

Επιπλέον, ο Πάπας Φραγκίσκος, μέσα στο αεροσκάφος με προορισμό τη Ρώμη έκανε λόγο για βαλκανιοποίηση της Ευρώπης. «Υπάρχει ήδη πόλεμος στην Ευρώπη. Υπάρχει ένας άνεμος διαίρεσης όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά εντός των χωρών της Ευρώπης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top