Και επίσημα η υποψήφια των δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον

Στο πλευρό της Ρίκι Μάρτιν, Κριστίνα Αγκιλέρα και Στίβι Γουόντερ- Πρώτη ανάρτηση 08:47

Και επίσημα η υποψήφια των δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον

Ε​πίσημα υποψήφια των Δημοκρατικών αναδείχθηκε η Χίλαρι Κλίντον απόψε αφού κατάφερε να αγγίξει τον απαραίτητο αριθμό των εκλεκτόρων μετέδωσε το Associated Press.

Η Κλίντον καθίσταται έτσι η πρώτη γυναίκα υποψήφια ενός μεγάλου αμερικανικού κόμματος.

Ο Μπέρνι Σάντερς, συνυποψήφιος της Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, δήλωσε ότι θα εργαστεί προκειμένου ν' αλλάξει την εκλογική προτίμηση των υπερεκλεκτόρων του κόμματος, μέχρι τη διεξαγωγή του κεντρικού συνεδρίου των Δημοκρατικών, τον Ιούλιο. Παράλληλα, τόνισε ότι τα ΜΜΕ έκαναν λάθος, επιμένοντας να καταμετρήσουν τους υπερεκλέκτορες στο συνολικό αριθμό των εκλεκτόρων της Χίλαρι Κλίντον.

Οι δηλώσεις αυτές, του Σάντερς έγιναν μετά τη γνωστοποίηση του αριθμού των 2.383 εκλεκτόρων που έχει εξασφαλίσει η Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να επιλεγεί για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος.

Η Κλίντον, σύμφωνα με το AP κέρδισε τη θέση της επικεφαλής των Δημοκρατικών έπειτα από μια μεγάλη νίκη στο Πουέρτο Ρίκο.

Ήδη το γιόρτασε με ένα πάρτι πολλών αστέρων στο Λος Άντζελες και στο πλευρό της ήταν ο Ρίκι Μάρτιν, η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Στίβι Γουόντερ. Στο πάρτι της στο Ελληνικό Θέατρο του Λος Αντζελες, μάζεψε αστέρια που θέλουν να τη δουν ξανά στο Λευκό Οίκο, αυτή τη φορά ως την πρώτη γυναίκα πρόεδρο.

Η Χίλαρι έχει ήδη 2383 εκλέκτορες. Ακόμη κι αν χάσει τους προκριματικούς στην Καλιφόρνια, πάει για το χρίσμα, όσο κι αν ο Μπέρνι Σάντερς δεν αποσύρεται. Λίγο πριν το συνέδριο αυτό, θα κυκλοφορήσει βιβλίο πρώην μυστικού πράκτορα, ο οποίος χαρακτηρίζει κακότροπη τη Χίλαρι και υποστηρίζει ότι τα είχε σπάσει στο Λευκό Οίκο, σε έναν από τους γερούς καυγάδες με το σύζυγό της Μπιλ, όταν εκείνος ήταν πρόεδρος. Προσθέτει μάλιστα πως η εκρηκτική Χίλαρι του είχε μαυρίσει το μάτι…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top