Η δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή τραγουδά υπό τη συνοδεία μπουζουκιού στη φυλακή

Παραμένει ζωντανό το πάθος της για τις τέχνες

Η δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή τραγουδά υπό τη συνοδεία μπουζουκιού στη φυλακή

​Κατάδικοι συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας, μεταξύ των οποίων ήταν ο τέως δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας και η πρώην τηλεπαρουσιάστρια, Έλενα Σκορδέλη. Υπενθυμίζεται ότι η Σκορδέλη, εκτίει ποινή ισοβίων για τον φόνο του εκδότη Αντη Χατζηκωστή στις κυπριακές φυλακές, οι οποίες, όπως φαίνεται δεν έχουν κατασιγάσει το πάθος της για τις τέχνες.

Οι δύο γνωστοί κατάδικοι συμμετείχαν στην ορχήστρα που αποτελούσε μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος. Ο Βέργας έπαιζε μπουζούκι και η Σκορδέλη τον συνόδευε στο τραγούδι.

Στην εκδήλωση των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας συμμετείχαν 15 φυλακισμένοι, οι οποίοι παρακολουθούν τα δωρεάν μαθήματα στις Φυλακές.

Τη γιορτή των Επιμορφωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο, παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Οι κατάδικοι πέραν από το τραγούδι, τον χορό και τα μουσικά όργανα, παρουσίασαν σε μικρή έκθεση μερικά από τα δημιουργήματά τους στο πλαίσιο των μαθημάτων ζωγραφικής και ξυλουργικής.

skordeli(1).jpg

vergas(1).jpg

Το στυγερό έγκλημα

Ήταν 11 Ιανουαρίου του 2010 όταν ο 43χρονος Άντης Χατζηκωστής βγήκε από το αμάξι του για να μπει στο σπίτι του και δέχτηκε δύο πυροβολισμούς εξ επαφής.

Σύμφωνα με μάρτυρες οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το θύμα και ο ένας αφού κατέβηκε από το όχημα τον πυροβόλησε.

Μετά από έρευνες 3,5 ετών διαπιστώθηκε ότι κίνητρο για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή ήταν οι διαφορές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα» Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη με τον Άντη Χατζηκωστή, οι οποίες ενισχύθηκαν με τον ισχυρισμό του Χατζηγεωργίου ότι συμμετείχε σε ραντεβού στο σπίτι του Κρασοπούλη, στο οποίο συμφωνήθηκε το συμβόλαιο θανάτου και η εκτέλεση του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι δολοφόνοι του Α. Χατζηκωστή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top