ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενέργεια πίσω από τη συντριβή του Airbus της EgyptΑir βλέπουν Κλίντον-Τραμπ

Τι δήλωσαν οι δυο «μονομάχοι» για το αιγυπτιακό αεροσκάφος

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενέργεια πίσω από τη συντριβή του Airbus της EgyptΑir βλέπουν Κλίντον-Τραμπ
Την ώρα που οι υποθέσεις γύρω από τα αίτια της συντριβής του Airbus της EgyptΑir δίνουν και παίρνουν, η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλτ Τραμπ προχωρούν σε δηλώσεις, εκτιμώντας ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια για το χρίσμα των Δ��μοκρατικών ανέφερε πως «φαίνεται σαν να επρόκειτο για μια τρομοκρατική ενέργεια», ενώ πρόσθεσε πως σχετικά με «τον ακριβή τρόπο» που έγινε το δυστύχημα, «προφανώς αυτός θα πρέπει να προσδιοριστεί από την έρευνα» για την καταστροφή.

«Αλλά για άλλη μια φορά, αυτό επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις απειλές με τις οποίες είμαστε αντιμέτωποι από μέρους των τρομοκρατικών οργανώσεων», δήλωσε η υποψήφια κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο CNN.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κλίντον δήλωσε βεβαία ότι θα είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές, ενώ έκρινε πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ακατάλληλος για να ηγηθεί των ΗΠΑ και πως αποτελεί μια «απειλή για τη χώρα μας, τη δημοκρατία μας και την οικονομία μας».

Από την πλευρά του -σε ανάρτησή του στο Twitter- ο Τραμπ ανέφερε: «μοιάζει για άλλη μία τρομοκρατική επίθεση. Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Παρίσι. Πότε θα γίνουμε σκληροί, έξυπνοι και προσεκτικοί; Μεγάλο μίσος και αρρώστια!».

Η ανάρτηση αυτή έγινε αρκετές ώρες πριν εντοπιστούν συντρίμμια του αιγυπτιακού αεροσκάφους και πριν δηλώσει ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου ότι μια τρομοκρατική επίθεση είναι «πιο πιθανή» από μια τεχνική βλάβη.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γκέιτς, ένας Ρεπουμπλικανός που υπηρέτησε στη θέση αυτή τόσο επί προεδρίας Τζορτζ Μπους όσο και επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, σχολίασε με δική του ανάρτηση στο Twitter ότι η δήλωση του Τραμπ ήταν πρόωρη, αφού έγινε πριν δοθεί μια ευκαιρία στις αρχές να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη.

«Προκαταλαμβάνει το αποτέλεσμα. Είναι πάντα καλύτερο να περιμένεις πριν ενεργήσεις, να γνωρίζεις τα γεγονότα», είπε ο Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MSNBC.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΡΕΘΗΚΑΝ συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair βόρεια της Αλεξάνδρειας

Μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν βλέπουν έκρηξη στο Airbus της EgyptAir οι ΗΠΑ

Egyptair: Η συγκινητική ιστορία ενός εκ των θυμάτων- Είχε γίνει πατέρας προ λίγων ημερών! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top