ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Συναγερμός σε σχολείο με 80… «ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ» μαθητές

Ούρλιαζαν και χτυπιόντουσαν την ώρα του μαθήματος

​Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι πόλης στο Περού, μετά από τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε σχολείο με μαθητές να παθαίνουν σπασμούς, να ουρλιάζουν και να λιποθυμούν μέσα στο σχολείο.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η DailyMail περίπου 80 μαθητές ακούγονται να ουρλιάζουν, να χτυπιούνται και να λιποθυμούν στο σχολείο Elsa Perea Flores School, ενώ δεκάδες από αυτούς όταν συνήλθαν είπαν πως έβλεπαν οράματα με έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα, ο οποίος προσπαθούσε να τους σκοτώσει.

3454AD3D00000578-3596516-image-a-3_1463567146892.jpg

«Με δυσκολεύει να το σκέφτομαι. Ήταν σαν να με κυνηγούσε κάποιος από πίσω. Ήταν ένας ψηλός άντρας ντυμένος στα μαύρα, με μούσι και ένιωθα σαν να προσπαθούσε να με πνίξει. Οι φίλοι μου λένε ότι ούρλιαζα απεγνωσμένα αλλά δεν θυμάμαι πολλά», είπε ένας από τους μαθητές, ενώ μια άλλη μαθήτρια δήλωσε πως είχε δυσκολία στην αναπνοή και κρατούσε τον λαιμό της σαν κάποιος να τη στραγγαλίζει.

«Πολλά παιδιά από διαφορετικές τάξεις λιποθύμησαν ταυτόχρονα. Είχα ναυτία και άρχισα να κάνω εμετό. Άκουγα φωνές. Ένας άντρας στα μαύρα με κυνηγούσε και ήθελε να με αγγίξει», είπε η 13χρονη μαθήτρια.

Τα πρώτα κρούσματα με παιδιά που είχαν τέτοιες κρίσεις καταγράφηκαν τον Απρίλιο και όλα τα περιστατικά αφορούν μαθητές, ηλικίας 11 – 14 ετών που λιποθυμούσαν και υπέφεραν από ισχυρούς μυϊκούς σπασμούς.

3454AD1C00000578-3596516-image-a-5_1463567152080.jpg

«Δεν καταλαβαίνουμε πως συνεχίστηκε. Ξέρουμε ότι ξεκίνησε στις 29 Απριλίου και συνεχίζει να συμβαίνει. Μέχρι τώρα έχουμε 80 μαθητές», είπε ο γιατρός Άντονι Τσόι, ενώ και μια μητέρα δεν έκρυψε την ανησυχία της, καθώς η κόρη της παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα.

«Λιποθύμησε στο σχολείο. Δεν είπε τίποτα στο νοσοκομείο. Απλά λιποθύμησε. Ακόμα βγάζει αφρούς από το στόμα της», είπε.

Οι ειδικοί προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση για τις μαζικές κρίσεις που πιάνουν τους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, το οποίο φέρεται να χτίστηκε πάνω από ένα νεκροταφείο που χρησιμοποιούσε η Μαφία, ενώ κάτοικοι αναφέρουν ότι τα παιδιά είναι… δαιμονισμένα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top