Ιταλικό άνοιγμα σε εκατ. τουρίστες: Κινέζοι αστυνομικοί θα περιπολούν σε Ρώμη και Μιλάνο!

Για να νιώθουν ασφαλείς οι τουρίστες από τη χώρα των δράκων

Ιταλικό άνοιγμα σε εκατ. τουρίστες: Κινέζοι αστυνομικοί θα περιπολούν σε Ρώμη και Μιλάνο!
Άνοιγμα… πρώτου μεγέθους στην τουριστική αγορά της Κίνας κάνει η Ιταλία!
Με στόχο να καθησυχάσουν τους 3 εκατ. Κινέζους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μαζικά και να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους, οι ιταλικές αρχές αποφάσισαν να τοποθετήσουν στο πλευρό των Ιταλών αστυνομικών που κάνουν περιπολίες σε Ρώμη και Μιλάνο και τέσσερις Κινέζους συναδέλφους τους!
Οι ομάδες περιπολίας που δημιουργήθηκαν αποτελούνται από έναν Κινέζο αστυνομικό και έναν Ιταλό και θα κάνουν περιπολίες στις τουριστικές περιοχές της Ρώμης και του Μιλάνου για ένα διάστημα 10 ημερών (έως τις 13 Μαΐου) «προκειμένου να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των Κινέζων τουριστών», όπως διαβεβαίωσε ο διοικητής της ιταλικής αστυνομίας Αλεσάντρο Πάνσα.
«Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, νιώθουμε περισσότερο ευάλωτοι, πόσο μάλιστα εάν χάσουμε τα έγγραφά μας ή εάν πέσουμε θύματα εγκλήματος» εξήγησε ο ίδιος.
Οι Κινέζοι αστυνομικοί θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν συμβουλές και βοήθεια στους συμπατριώτες τους που ενδεχομένως νιώσουν απόγνωση, με τη βοήθεια τ��ν Ιταλών. Παράλληλα, Ιταλοί αστυνομικοί θα πραγματοποιήσουν σύντομα περιπολίες του ίδιου είδους στο Πεκίνο και τη Σαγκάη.
«Πριν από 700 χρόνια, ένας Ιταλός, ο Μάρκο Πόλο, αντιμετώπισε αμέτρητους κινδύνους για να φθάσει στην Κίνα. Σήμερα δεν είναι απαραίτητο οι Κινέζοι τουρίστες να βιώσουν το ίδιο πράγμα στην Ιταλία» κατέληξαν οι αρμόδιοι, με το υπουργείο Εσωτερικών να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί και χρονικά αλλά και σε άλλες πόλεις το μέτρο εάν στεφθεί με επιτυχία.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top