ΦΩΤΟ αποδεικτικά στοιχεία: Μου επιτέθηκε ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ. ΑΥΤΑ είναι τα ΣΗΜΑΔΙΑ που μου άφησε

Και όμως κατάφερε να τη γλιτώσει

ΦΩΤΟ αποδεικτικά στοιχεία: Μου επιτέθηκε ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ. ΑΥΤΑ είναι τα ΣΗΜΑΔΙΑ που μου άφησε

Το Χάρο με τα μάτια της είδε η Κριστίνα Οτζέντα Τάις, από την Μαδρίτη της Ισπανίας, η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Cristina-Ojeda-Thi_3536236b.jpg
Η νεαρή την Παρασκευή κολυμπούσε στην παραλία Arinaga, στο νησί Γκραν Κανάρια, το μεγαλύτερο των Καναρίων νήσων στον Α��λαντικό. Όπως η ίδια αναφέρει ξαφνικά ένιωσε κάτι να τραβάει το αριστερό της χέρι και λίγο μετά είδε έναν καρχαρία να της δαγκώνει το χέρι.

Shark-bite.jpg
Για καλή της τύχη ο καρχαρίας δεν ήταν τόσο μεγάλος και για αυτό ευτυχώς γλίτωσε κολυμπώντας προς την ακτή. Η 38χρονη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία με τα σημάδια από τα δόντια του καρχαρία στο χέρι της και έγραψε: «Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με έναν καρχαρία. Αυτά συμβαίνουν όταν κανείς κολυμπά τον Δεκέμβριο». Η φωτογραφία έγινε μέσα σε λίγη ώρα viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes!

shark.jpg

Οι τοπικές αρχές του νησιού προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό από τον φόβο μήπως αυτό επηρεάσει αρνητικά την τουριστική κίνηση ενώ οι Αρχές τόνισαν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στο νησί μια φορά στα 50 χρόνια.

Cristina-Ojeda-Thi_3536237b.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top