Το είδαμε κι αυτό: ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές σε γάμο της Ινδίας ήταν… δίδυμοι!

Γαμπροί, νύφες, παρανυφάκια και ιερείς… εις διπλούν

Το να παντρευτούν σε κοινή τελετή δίδυμα, το έχουμε δει. Το να είναι όμως δίδυμοι ΟΛΟΙ οι κύριοι συμμετέχοντες σε γάμο, δεν το έχουμε ξαναδεί! Δεν πρόκειται για troll αλλά για τον πιο παράξενο γάμο, που έλαβε χώρα στην Ινδία. Εκεί, οι γαμπροί, οι νύφες κι ιερείς εμφανίστηκαν επί… δύο.
ρθκρθκρκ.jpg

Στην εκκλησία του St Xavier στην πόλη Κεράλα της Ινδίας, τα δίδυμα αδέρφια Dilraj και Dilker παντρεύτηκαν τις δίδυμες αδερφές Reema και Reena δια χειρός των δίδυμων ιερέων Reji και Roji.

Οι… συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ! Στο χαρμόσυνο event, τα παραν��φάκια ήταν επίσης δίδυμα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δύο αδερφοί υπήρξαν ανέκαθεν αχώριστοι, φορώντας εξ' επιλογής τα ίδια ρούχα κι επιλέγοντας αργότερα και το ίδιο επάγγελμα. Το γάμο τους δε, τον είχαν ονειρευτεί ακριβώς έτσι από τότε που φοιτούσαν στο σχολείο, καθώς ήθελαν όχι μόνο να παντρευτούν ταυτόχρονα, αλλά οι γυναίκες τους να είναι επίσης δίδυμες.

θυκρτθκ.jpg

υ,λφρυ,θυ.jpg

Σκέφτηκαν όμως, ότι περίμεναν τ�� μοίρα ενδεχομένως να έμεναν για πάντα εργένηδες. Έτσι, ξεκίνησαν μέσω αγγελιών σε εφημερίδες και sites να αναζητούν τις ιδανικές υποψήφιες.

Πέντε χρόνια κράτησε συνολικά η αναζήτηση, μέχρι να βρουν τις ιδανικές –για εκείνους- συζύγους, παρόλο που η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν μεγάλη.

Οι ίδιοι όμως ήθελαν οι μέλλουσες γυναίκες τους να είναι επίσης πανομοιότυπες σαν εκείνους.

Δημιούργησαν μέχρι και σχετικό γκρουπ στο Facebook, το All Kerala Twins Group, που σήμερα μετρά πάνω από 300 μέλη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το έτερον τους ήμισυ.

κκ.jpg
Η «σωτηρία» ήρθε τελικά μέσα από ένα site γνωριμιών, όπου και ήρθαν σε επαφή με τις αδερφές Reena και Reema. «Όταν τις γνωρίσαμε, καταλάβαμε πως ήταν αυτό που ψάχναμε. Ευτυχώς, ένιωσαν κι εκείνες ακριβώς το ίδιο», λέει ο Dilraj.

φθκφθκφθκ.jpg

«Ψάχναμε τα ιδανικά αγόρια τρία χρόνια συνεχόμενα. Όταν είδαμε τον Dilraj και τον Dinker κάναμε νόημα ‘Ναι’ η μία στην άλλη. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία», δηλώνει με τη σειρά της η Reena.

Η συνέχεια ήταν απλή, καθώς οι γαμπροί είχαν ήδη υπόψη τους δίδυμους ιερείς που θα τελούσαν το γάμο, τους οποίους και κάλεσαν άμεσα. Όσο για τα παρανυφάκια; Αυτά τα ανακάλυψαν στη γειτονιά τους!

ηξγφξγηξ.jpg

Δείτε το βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top